eskort samsun

ÜNYENETHABER

Hazine Destekli Kredilerde Bugünlerde Artış Gözükmektedir

Hazine Destekli Kredilerde Bugünlerde Artış Gözükmektedir
04 Kasım 2015 - 0:54

1102-1024x768

Ünye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ümit Özkan Türkiye Halk Bankası aracılığı ile kullandırmış olduğu hazine destekli krediler hakkında gazetemize açıklamalarda bulundu.   

Ümit Özkan konu ile ilgili şunları söyledi; “Kooperatifimizin Türkiye Halk Bankası aracılığı ile kullandırmış olduğu hazine destekli kredilerde bugünlerde artış gözükmektedir. Bu artışın sebebinin bölgemizin tek geçim kaynağı olan fındık fiyatlarında yükselme beklentilerinden olduğunu tahmin etmekteyiz. Esnaf ve Sanatkârlarımız ödemelerini yapmak için elinde olan fındığını yükselme beklentisi ile satmayıp uygun faizli (Yıllık %4 2-3-4-5 yıllık %5 faizli aylık, 3 aylık ve 6 aylık vadelerde) kredi kullanarak sıkıntılarını gideriyorlar.

Bugün itibari ile 2015 yılı içerisinde kefalet ettiğimiz kredi miktarı 9.000.000 TL’dir. Yılsonu hedefimiz ise 13.000.000 TL’dir. Ünye Esnaf Kefalet Kooperatifi yönetimi olarak ödeme konusunda bizlere sıkıntı çıkarmayan Esnaf ve Sanatkârlarımıza teşekkür ederiz. Bugünlerde kooperatifimize müracaat ederek kredi kullanmak isteyen yeni müracaatların çokluğu bizleri mutlu etmektedir. Sesimizi duyurabildiğimiz bütün esnaf ve sanatkârlarımızı kooperatifimize bekliyoruz. Gelin sıkıntılarınızı ve işlerinizi geliştirmede birlikte hareket edelim. Tüm esnaf ve sanatkârlarımıza işlerinde hayırlı ve bol kazançlar diliyoruz”dedi.

yunus_emre-21-214x30044 img288

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-