eskort samsun

ÜNYENETHABER

VATANDAŞ KENDİ İŞİNİ KENDİ GÖRÜYOR

VATANDAŞ KENDİ İŞİNİ KENDİ GÖRÜYOR
07 Kasım 2015 - 1:35

IMG-20151028-WA0011Ünye Sanayisi karsısında  Otomotiv İşletmeciliği yapan  Orhan Alp Büyükşehirin bozduğu ve yarım bıraktığı çalışmalar yüzünden hem esnafın hemde mahallelinin mağdur olduğunu belirti. Orhan Alp  yetkilileri aradıklarını ama bir sonuca ulaşamadıklarını söylerken ,biz kendi imkanlarımızla bu mağduriyetimizi giderelim dedik ve işe koyulduk  dedi.yunus_emre-21-214x3004419

Otomotiv İşletmecisi Orhan Alp ; “Biz bu yol için ilk etapta vatandaşın AK Masa denilen Belediyenin 153 şikayet hattına başvurduk. Biz sorunumuzu söylediğimizde  onun bizimle alakası yok cevabını aldık. Daha sonra Fen işleri müdürü ile görüştük O da bize bu muhite büyükşehir belediyesinin baktığını söyledi.

Biz buralarda oturan çocuklarımız okula giderken zorluk çektikleri için çözüm aradık ve kendi işimizi kendimiz yapalım dedik. Kendi imkanlarımızla  2 araba mıcır aldık ve  kepçe kiraladık. En sonunda kendi çabalarımızla bugün bu yolu yaptık.

Burada bizim demek istediğimiz belediye bizim bir açığımızı yakaladığında zabıtasını gönderip cezamızı kesiyorsa, su faturamızı zamanında ödüyorsak bize hizmet vermek zorunda olduğudur .

Ben bugün komşunun çocuğunun çizme ile okula gittiğini görünce kendi imkanlarımızla çakıl ve kepçe parası verip bu yolu yaptırdık. Bugün tekrar 153’ü aradığımızda bize burada 2 araba çakıl yetersiz geldi. Lütfen bize 1 araba çakıl tedarik eder misiniz?dedik. Ama yine bizi olumlu bir cevap alamadık. Demek istediğim şehir merkezinde bir vatandaş olarak hizmet istiyorum. Şehir merkezinde bana köy hayatı yaşattığı için de belediyeden şikayetçiyim dedi.

img28839Vatandaşın sorununu ilettiğimiz yetkililer ise ;bizim asli görevimiz halka hizmet etmektir.Fakat çok sıkça yaşadığımız sorunların başında vatandaşımız şikayetlerini çözüme ulaştırma adına nereye başvuracağını bilmiyor.Şuan bahsedilen bölge Büyükşehir Belediyesinin baktığı bir alan ,malumunuz ki yıkmadan veya bozmadan yenisi yapılmıyor.Biz vatandaşlarımızdan sadece alt yapı veya üst yapı olsun en iyi hizmet için ,yaşanabilir bir şehir için çalışmalarımıza devam ediyoruz.Halkımızdan sadece anlayış ve sabır bekliyoruz dediler.

IMG-20151028-WA0011 IMG-20151028-WA0009

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-