eskort samsun

ÜNYENETHABER

Kurtulmuş’tan Çiftçiye Müjde

Kurtulmuş’tan Çiftçiye Müjde
29 Ekim 2015 - 9:35

1105467957382

Başbakan Yardımcısı, Hükümet Sözcüsü ve AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Altınordu Ziraat Odası’nı ziyaret etti.

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş’un Altınordu Ziraat Odasını ziyaret programına, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Altınordu Belediye  Başkanı Engin Tekintaş, AK Parti İl Başkanı Av. Uğur Çelenk, Altınordu AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Hekim, Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Seçim çalışmalarını memleketi Ordu’da sürdüren Kurtulmuş, Altınordu Ziraat Odası’na yaptığı ziyaret esnasında çiftçilere hitaben yaptığı konuşmasında Alan Bazlı Gelir Desteği ödemelerinin devam edeceğini söyledi.

Alan Bazlı Gelir Desteği ödemelerinin devam edeceğine ilişkin açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş; “Değerli çiftçilerimiz 2014 yılında Alan Bazlı Gelir Desteği ve diğer ödemelerle birlikte 376 Milyon TL ödeme yapmışız. Bu ödemeler önümüzdeki yıllarda da devam edecek. Özellikle şunu belirtmek istiyorum. Çiftçilerimiz rahat olsun, Alan Bazlı Gelir Desteği ve Mazot Gübre Desteği ödemeleri devam edecek. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çiftçilerimiz için milletimiz için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Türkiye’de meydana gelen terör olayları ile ilgili de açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş; “Bu bizim vazifemiz terör örgütleri eğer bunları yapmayı planlıyorlarsa bizden onların planlarını bozmak mecburiyetindeyiz. Onların eylemlerinden vatandaşlarımızı korumak mecburiyetindeyiz” dedi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş şöyle devam etti; “Bu operasyonlar gösteriyor ki Türkiye’nin karşı karşıya kaldığı terör saldırısı çok kapsamlı ve çok karmaşık bir terör saldırısıdır. Diyarbakır’da ki olayın bazı illerdeki bağlantıları üzerinde duruluyor demiştim. Bunlar fevkalade ciddi eylem hazırlıkları içerisinde olan timlerdir. Öyle görünüyor ki bu tür operasyonlar devam edecek. Madem terör örgütleri ister PKK olsun ister DAİŞ olsun ister başka örgütler olsun hiçbir hedef ayrımı gözetmeksizin Türkiye’de ki 78 milyon vatandaşımızın hepsini hedef alarak bu mücadeleyi sürdürüyorlar. Öyle görünüyor ki zaman zaman aralarında iş birliği yaparak, hatta zaman zaman taşeron örgütlerde kullanarak bu terör faaliyetlerini sürdürüyorlar. Son derece büyük bir koordinasyonla, büyük bir kararlılıkla güvenlik birimlerimiz Türkiye’nin neresinde olursa olsun bu terör gruplarının hepsine karşı eş zamanlı mücadelesini sürdürmektedir. Belki diyebiliriz ki uzun yıllardan beri ilk sefer bu kadar çok farklı örgütlere karşı bir eş zamanlı terör mücadelesi sürdürülüyor. Terör tamamıyla bitene kadar terörün aziz milletimize karşı en ufak bir tehdit oluşturmayacak noktaya varıncaya kadar üzerine gidilecek ve baskı altına alacağız. Ben, terörün özelikle de seçim ortamından ve 7 Haziran sonrasında oluşan siyasi ortamdan da destek alarak bu işleri yapmaya başladığını biliyoruz. 1 Kasım seçimlerinde güçlü bir hükümet çıkması için siz değerli vatandaşlarımızdan da güçlü bir destek bekliyoruz. Ordu bizlere her zaman desteğini vermiştir. Bu kez bu desteğin daha da artarak devam etmesini istiyoruz” diye konuştu.

yunus_emre-21-214x30044 img288

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-