eskort samsun

ÜNYENETHABER

Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Akşam da Devam Etti

Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Akşam da Devam Etti
30 Ekim 2015 - 0:58

12189996_1707829282771856_7095095568264110661_n

Ünye Belediyesi tarafından düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri akşam da Fener Alayı Gösteri, Emre Özmen Tiyatro Gösterisi, Lazer  ve Havai Fişek Gösterisi ile devam etti. Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan etkinliğe Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, Terme Kaymakamı İlyas Gün, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve vatandaşlar katıldı.

Program Fener Alayının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Törende konuşma yapan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar Şunlar Söyledi; “Çok Değerli Ünye Kaymakamım, yunus_emre-21-214x3004419değerli Terme Kaymakamım, Kent Konseyi Başkanım, Bu akşam Ünye Cumhuriyet Meydanını aydınlatan değerli hemşehrilerim hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Cumhuriyet’i hiç şüphesiz ülkesine ve milletine inanan Türk milletinin iradesi oluşturmaktadır. Türk ulusunun birlik ve beraberlik içerisinde sergilediği İstiklal Mücadelesi bu milletin ve bu toprakların esaret altında tutulamayacağını tüm Dünya’ya göstermiştir. Aziz şehitlerimizin bizlere bıraktıkları miras çok az millete nasip olacak kadar büyük ve onurlu bir sorumluluktur. Milletimiz bu sorumluluğun her daim bilincinde olmuş, bugün Türkiye Cumhuriyeti her alanda dev atılımlar gerçekleştiren bir dünya devleti haline gelmiştir. Bizler yerel yönetim olarak zor günde de iyi günde de cenazelerimizde, bayramlarımızda her daim vatandaşlarımızla beraber olmaya birlikte programlar yapmaya özen gösteriyoruz. Bu anlamlı günümüzde de sosyal belediyeciliğimizin imkanları ile sizlere Cumhuriyetimizin kuruluşuna giden img28839yolu anlatan bir gösteri organize ettik. Bundan sonra da her fırsatta sizler ile beraber bu tür programlar yapacağımızın altını özellikle çizmek istiyorum. Bu duygularımla bizlere bu günleri emanet eden aziz şehitlerimizi, gazilerimizi ve özellikle de Cumhuriyet’imizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Rahmet ve Minnet ile anıyorum.92. yılında Cumhuriyet Bayramınızı en içten dileklerimle bir kez daha tebrik ediyorum”dedi.

Ahmet Çamyar’ın konuşmasının ardından Emre Özmen Tiyatro Gösterisi düzenlendi.Vatandaşların oldukça yoğun ilgi gösterdiği Cumhuriyet Bayramı etkinliklerinde ,sergilenen kurtuluş savası temalı oyun ve gösteriler damgasını vurdu. Daha sonra program lazer gösterisi ve havai fişek gösterisinin ardından sona erdi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-