eskort samsun

ÜNYENETHABER

SİYASİLER OYLARINI KULLANDILAR

SİYASİLER OYLARINI KULLANDILAR
01 Kasım 2015 - 13:51

AZXAMilletvekilliği Genel Seçimleri için oylar kullanılıyor. Sabah Saat:08.00’de başlayan oy verme işlemi, Saat:17.00’de sona erecek. Seçmenlerin yanı sıra Milletvekili adayları ve siyasi parti ilçe başkanları oylarını ülkeye hayırlı olsun dilekleri ile kullandılar.

Ünye’de 370 sandıkta oy verme işlemi sürüyor. Saat:17.00’ye kadar devam edecek oy verme işleminin ardından sandıklar açılarak oylar sayılacak. Merakla beklenen sonuçlar, YSK’nın yayın yasağını kaldırmasının ardından açıklanmaya başlayacak. Seçim sonuçlarının Saat:20.00’de belli olması bekleniyor.

Arif Ergün;İnsanlarımız Sessizce Bekliyor.images

Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde oy kullanan AK Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, hayırlı olsun temennilerini sunarak1 Kasım seçimlerinin ülkemize, memleketimiz Ordu ve Ünye’ye hayırlı olmasını diliyorum. İnşallah insanlarımız, vatandaşlarımız bizleri utandırmayarak tek başına iktidara getirecek. 1 aydır arazide gördüğümüz durumlar çok olumlu. İnsanlar sessizce bekleyip, sandık başında Türkiye’nin bugünkü durumunu iyileştirmek için Ak partiye oyunu vereceğine inanıyorum. Şimdiden hayırlı olsun.

Demokratik Bir Cumhuriyet Sabahına Uyanmak Ümidiyle

baskan_bodanci_herkesin_kendisine_biat_etmesini_istiyorMehmet Akif Ersoy Okulunda oyunu kullanan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Orhan Bodancı ise seçime iyi hazırlandıklarını belirterek, herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması temennisinde bulundu. Bodancı; “Oyumuzu kullanarak vatandaşlık görevimizi yaptık. Ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyoruz. 2 Kasım sabahı diktatörden kurtulmuş, daha özgür bir sabaha uyanmak istiyoruz. İnsanların haber alma özgürlüklerinin kısıtlanmadığı, eleştiri haklarının kısıtlanmadığı, üstünlerin hukuku değil hukukun üstünlüğünün olduğu, laik demokratik bir cumhuriyet sabahına uyanmak ümidiyle seçim sonuçlarının tüm ülkemize hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Türkiye’nin Normalleşmeye İhtiyacı Var.

Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde oy kullanan MHP Ünye İlçe Başkanı Faruk Korkmaz, Türkiye’nin hqdefaultnormalleşmeye ihtiyacı olduğunu vurgulayarak Kasım 2015 seçimlerinin ülkemize, milletimize, Ordu’muza ve Ünye’mize hayırlı olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Türkiye’nin normalleşmeye ihtiyacı olduğu bir dönemden geçiyoruz. İnşallah bu seçim Türkiye’nin normalleşmesine katkıda bulunacak bir seçim olur dedi.

yunus_emre-21-214x3004419 img28839

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-