eskort samsun

ÜNYENETHABER

İŞ İNSANI MUSTAFA ŞEN’DEN ÇİFTE DÜĞÜN

İŞ İNSANI MUSTAFA ŞEN’DEN ÇİFTE DÜĞÜN
13 Şubat 2023 - 1:17

 

Şen Ailesi Çifte Düğünle Evlatlarının Mürvetlerini Gördüler.

Ayşen & Muhammed Ali  ve  Aleyna & Murat Han  çiftleri  muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler.

Ünye’de Ramada Resort By Wyndham Otel’de yapılan muhteşem düğüne Şen ,Yıldız ve Ayanoğlu ailelerinin eş, dost ve  akrabaları katıldı.

Ayrıca düğün töreninde iş ve siyaset dünyasından seçkin davetlilerde yer aldı.

İş insanı Mustafa Şen’in evlatlarını evlendirdiği düğün KURAN-I KERİM  tilaveti ile başlarken, ilahi grupları seslendirdikleri eserler ile salonda bulunan misafirlere manevi duygular yaşattı.

ŞEN AİLESİNDEN TEŞEKKÜR

Dünyanın en değerli varlığı evlatlarımızın çifte düğün törenlerinde sizleri de aramızda görmekten onur duyduk diyen Şen ailesi, konuklarla tek tek ilgilenerek , bu güzel günde kendilerini yalnız bırakmadıkları için konuklarına teşekkür ettiler.

Davet boyunca geceye katılan misafirlere  bol bol izzeti ikramlarda bulunulurken, hatıra fotoğrafları çekilerek davetlilere günün hatırası olarak hediye edildi.

Ünye’de ki düğünün ardından 2. düğün ise Antalya’da  Ostıma Dıamond Düğün Salonunda 18 Şubat 2023 Cumartesi günü yapılacak.

ÇAKIR MEDYA OLARAK MUTLULUKLARINI PAYLAŞTIK

Muhteşem geçeye Çakır Medya adına katılan Genel yayın yönetmenimiz Yunus Zor ve  Karadeniz Radyo Televizyon ve Gazeteciler Dernek Başkanımız Cihan Çakır katılarak  yeni evli çiftlere bir ömür boyu mutluluk dilerlerken, İş insanı Mustafa Şen’e hayırlı olsun dileklerini sundular.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-