eskort samsun

ÜNYENETHABER

AK PARTİ ZAFER SARHOŞU

AK PARTİ ZAFER SARHOŞU
03 Kasım 2015 - 1:49

VİDEO HABER

Adsız

1 Kasım akşamı seçim sonuçlarının belli olmasıyla beraber Ak Partililer seçim başarısının coşkusunu hep birlikte yaşadılar.

Ünye Cumhuriyet Meydanında Ak Partililerin seçim zaferi havai fişek gösterileriyle kutlandı.1 Kasım seçimlerinde yunus_emre-21-214x3004419Ünye’de bir rekora imza atan Ak parti ilçe teşkilatı ve Ak partili vatandaşlar seçim zaferini doyasıya kutladılar. Gecenin zafer konuşmasını yapan Ak parti ilçe Başkanı ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ,vatandaşlara yaptıkları konuşmada teşekkürlerini bildirdiler ve asıl zorlu sürecin yeni başladığını,sizlerin oyları ile Tek Başına İş Başına geldik ,bu bilinçle daha çok çalışacağız ve sizlerin bize verdiği yetkiyi en iyi şekilde kullanacağız dediler.

 

  • Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, çok sayıda partililerin ve vatandaşların katılımıyla dolup taşan meydanda sevinçlerini dile getiren konuşma yaptılar.

İlçe Başkanı Arif Ergün oldukça duygulu olduğunu belirtirken “Mutluluktan söyleyecek söz bulamıyorum.Bu manzaraya söylenecek hiçbir şey yok. Allah hepinizden razı olsun. Bizleri ve Sayın Başbakan Yardımcımızı mahcup etmediniz.Ünye kazanacaktır, bizler ve sizler kazanacağız. Sayemizde Parlamento da en güçlü adaylardan biri Başbakan Yardımcısı makamında olan Numan Kurtulmuş olacaktır.Bu emeklerinizden dolayı hepinize çok çok teşekkür ediyorum.” dedi.

  • “Güzel ilimizin tüm mahallelerine, 120 Bin  Ünyeli kardeşlerimin hepsine sevgilerimi ve saygılarımı gönderiyorum.” diyerek sözlerine başlayan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise açıklamasına şu şekilde devam etti;

img28839“Bugün kulanmış olduğunuz oyların ülkemizde ve dünyada barışa, adalete ve huzura katkı sağlamasını cenabı mevladan niyaz ediyor, 1 Kasım 2015 seçim sonuçlarının Ünye’mize, Ordumuza, ülkemize, milletimize ve tüm dünyaya hayırlı olmasını temenni ediyorum.

Ülkemizin ve milletimizin, istikrarı ve istikbali için aylarca gece gündüz demeden, yağmuru soğuk havayı aldırmadan bizlerle birlikte çalışmalara katılan başta İlçe Başkanımıza, kadın kollarımıza, Belediye meclis üyelerimize, gençlik kollarımıza, mahalle temsilcilerimizi velhasıl bu dav için gece gündüz çalışan tüm kardeşlerime en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.

Bu seçimin kazananı ülkemiz ve milletimiz olmuştur

Bugün sizler sandığa gidip mührü elinize alarak son kararı verdiniz. İşçiyi, emekliyi, engelliyi, kimsesizleri kazandırdınız.Sevgili kardeşlerim bugün mazlumların, mağdurların umuduna oy verdiniz.Biz bir olduğumuz müddetçe zalimlerin akıl oyunları yok olacaktır.

1 ay boyunca  bizimle beraber ayın 29 unda başlattığımız kampanyadan itibaren gece gündüz çalışan kardeşlerimiz şunu bilsinler ki,  verdikleri oy 2023’e giden, Türkiye’de 2023 hedefi koyan Türkiye’de istikrarlı verilmiş bir oydur.AKP’ye güçlü bir destek verdiniz ve bu desteğin karşılığını göreceksiniz. Ünye her zaman birlikteliğin izlerini ortaya koymuştur.”.dedi

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-