eskort samsun

ÜNYENETHABER

SEÇİM SONUÇLARI HAYIRLARA VESİLE OLSUN

SEÇİM SONUÇLARI HAYIRLARA VESİLE OLSUN
05 Kasım 2015 - 0:07

VİDEO HABER

IMG_1457

Teknikerler Birliği Ordu İl Temsilcisi ve Ünye Fen Adamları Derneği Başkanı Musa Kıranlı  1 Kasım seçimlerinin ardından oda başkanı olarak görüşlerini belirtti.Başkan Kıranlı gazetemize yaptığı açıklamada biz sivil toplum kuruluşu olarak siyasette tarafsızız dedi.yunus_emre-21-214x3004419

  • Başkan Kıranlı açıklamalarına şu sözlerle devam etti;

Sivil toplum kuruluşları olarak , asla siyasi kimlik taşımadan, tarafsız duruşumuzla doğduğumuz memleketimize yaşadığımız ilçemize ve birlikte yaşadığımız topluluğa hizmet etmeye çalışmaktayız.

  • Sivil toplum kuruluşları sosyal devletin can damarlarındandır.

Ülke olarak, millet olarak 7 Haziran seçimleri sonrası yaşanılan olayları asla kabul etmiyoruz vede hak etmiyoruz. 1 Kasım seçimleri sonuçlarında ekonomik kalkınmanın ve gelişmenin yanında milletimiz barış ve istikrardan yana iradesini kullanmıştır. Milletin iradesine hepimiz herkes saygılı olmak zorundadır. Milletimiz ülkemizin üzerinde oynanan oyunları  Sayın Cumhurbaşkanımızın, Sayın Başbakanımızın   ifade ettiği gibi oyu ile bozmuştur.Yine aynı zamanda gurur duyduğumuz ilçemizin evladı ,Başbakan yardımcımız Sayın Numan  Kurtulmuşun’da ifade ettiği gibi ,seçim sonuçlarında bütün vatandaşların sorunlarınIı ve beklentilerini inşallah gerçekleşmesi ifadeleri bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. 1Kasım seçim sonuçları ülkemize milletimize hayırlara vesile olsun inşallah dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-