eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKAN KORKMAZ’DAN SEÇİM SONRASI MESAJ VAR

BAŞKAN KORKMAZ’DAN SEÇİM SONRASI MESAJ VAR
03 Kasım 2015 - 0:26

VİDEO HABER

XAXA

1 Kasım seçimlerinin ardından siyasi parti yönetici ve Başkanları genel seçimler hakkında değerlendirme yaptılar.     7 Haziran seçimlerine göre ,1 Kasım seçimlerinde aldığı oylarda 4 puan gerileyen Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanı Faruk Korkmaz seçimlerin hemen ardından kameralarımıza açıklamalarda bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Ünye İlçe Başkanı Faruk Korkmaz;yunus_emre-21-214x3004419

  • Bizimle Yürüyenlere Teşekkür Ediyorum.

Öncelikle seçimlerin Türk milletine özellikle de Ordu ve Ünye’ye hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu seçimde Türkiye genelinde Milliyetçi Hareket Partisi’ne oy kullanan 6 milyon , Ordu’da 44 bin ,Ünye’de  5 bin 700 kişi bize güvenip ,parti programımıza inanıp bize oy verdi.

Seçmenlerimiz başta olmak üzere, bizim ile seçim süresi içerisinde gece gündüz demeden koşturan ,iktidarımız için uğraşan, sandıklarımızda görev yapan tüm arkadaşlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize buradan teşekkürlerimi iletiyorum.

  • Ak Parti Hükumetinin Birlik ve Beraberliği Sağlaması Lazım

Seçimlerin galibi olan Ak Parti hükumetinin birlik ve beraberliğe ihtiyacımız olduğu bu günlerde, bu hususta  ayrıştırıcı olmadan birleştirici mesajlar verip bunu da hayata geçirmesini temenni ediyoruz.

  • Biz Politikacı Değil Bir Davanın Mensuplarıyız

img28839Türk halkının vermiş olduğu bu karara saygımız sonsuz ve biz 4 yıl içerisinde yine parti programımızı , partimizi Türk milletine anlatıp bir sonraki seçimler için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizim Türk milliyetçileri olarak bu hadiseye bakış açımız ,Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in dediği gibi, bize sandıktan bir oy dahi çıkmasa biz insaniyetçiliğimiz den,İslamiyetcilliğimizden  ve Türkçülüğümüzden hiçbir taviz vermeyiz. Biz politikacı değil bir davanın mensuplarıyız diyoruz ve bu sonuçların büyük Türk milletine hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-