eskort samsun

ÜNYENETHABER

BİZİMLE YILDIZLARA ULAŞIRSINIZ

BİZİMLE YILDIZLARA ULAŞIRSINIZ
24 Kasım 2015 - 0:12

 

AdsızBu hafta gazetemize yapmış olduğu organizasyonlarla adından sıkça söz ettiren ,sektörün öncü kuruluşlarından olan Lavinya & Ran Menajerlik Casting’i , istanbulkonser.org ‘u ve bu başarılı şirketi bu günlere getiren  Samet bey ile Ünye Net Haber Gazetesi olarak  özel röportaj gerçekleştirdik.

Bir kere şunu belirtmek isterim ki, bu yoğun tempo içerisinde sizi ziyarete gelmek daha önce nasip olmadı ve bu konuda ne derseniz haklısınız.Ama malum hayatta ne olursa olsun şov devam ediyor.Yapmış olduğumuz bir çok çalışmanın yanında ,bünyemize kattığımız bir wep sitemiz var söze onla başlayalım.

İstanbulkonser.ordu’nun bölgemiz genelinde pek bilinmiyor , fakat bu site ile Türkiye’de gerçekleşen etkinliklere ulaşıp, aynı zamanda hangi sanatçının nerede programı olduğunu öğrenilebileceğiniz popüler bir site, artık  Lavinya & Ran  Menajerlik çatısı altında hizmet veriyor.

“Bizim Ulaşıp Getiremeyeğiz Hiçbir Sanatçı Yoktur

Bilindiği gibi Türkiye’deki sanat camiası oldukça geniş ve ben Türkiye’deki bütün sanatçılarla birebir görüşüyorum .Bu anlamda Türkiye’de ulaşıp ve görüşüp de anlaşamayacağım hiçbir sanatçı yoktur.Hatta tamamına yakınının ile direk olarak  temas halindeyim.Ayrıca bizim yaptığımız organizasyonların tümünde mağduriyet olmaması adına, sanatçılarla ,sanatçıları isteyen belediye,kurum yada kişilerin iletişim bilgilerini de birbirlerine veriyoruz.

Lavinya & Ran  Menajerlik olarak Karadeniz Bölgesinde belde ve belediyeler olmak üzere bir çoğuyla çalıştık.Türkiye genelinde ise, Bafra Karpuz Festivalinden Terme Hıdırellez Şenliklerine, Bulancak Belediyesi Festivallerinden Beyşehir Göl Festivaline kadar, Denizli’den Hatay’a olmak üzere her yere gidiyor ve iş yapıyoruz.

Bu işte ikili ilişkiler oldukça önemlidir.Mesela geçtiğimiz günlerde bizi kırmayarak Ünye’ye gelen Nihat Hatipoğlu daha önce hiçbir ilçeye gelmemiştir fakat biz getirdik. Ünyeli hemşehrilerimiz de sağolsunlar bizleri mahcup etmediler.Bizde bu sayede fazlasıyla ses getiren bir organizasyonu gerçekleştirmiş olduk.Nihat Hatipoğlu Hocamız giderken sözlerinde, Ünye’ye geldiği için çok memnun olduğunu, hatta tekrar gelebileceğini belirtti.Ardından da ricamız sonucu Ünye’de gerçekleşen programla ilgili ATV kanalındaki Dosta Doğru programında 5 dakikalık bir görüntüye yer verdi.Nihat Hatipoğlu Hocamızı uygun görülürse ilerleyen zamanda tekrar Ünye’de görebiliriz.

Bizlere ve bizim aracılığımızla sanatçılara ulaşmak isteyenler google’e “Sanatçı Fiyatları” yazacaklar ve Lavinya & Ran Menajerlik’i üçüncü sırada görecekler. Lavinya & Ran Menajerlik Türkiye genelinde 3. sırada olan büyük bir şirkettir.”Bizim farkımızı bizle çalışanlar iyi bilirler dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-