eskort samsun

ÜNYENETHABER

Biz Kesinlikle O Partili Bu Partili Diye de Bir Ayrım Yapmıyoruz

Biz Kesinlikle O Partili Bu Partili Diye de Bir Ayrım Yapmıyoruz
04 Kasım 2015 - 1:45

VİDEO  HABER

images

Genel seçimlerden rekor kırarak zaferle ayrılan AK Parti ilçe Başkanı Arif Ergün ,1 Kasım seçimlerinin ardından gazetemize değerlendirmelerde bulundu.Kameralarımıza konuşann  Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün; “ Biz kesinlikle o partili bu partili diye ayrım yapmıyoruz”dedi.

  • Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün, seçim değerlendirmesinde şunları söyledi;

“Yaklaşık 1 aydan beri biz sahadayız, çalışıyoruz. Allah’a şükürler olsun ki bu çalışmamızın karşılığını Ünye halkı bize verdi. Bizleri ve Sayın Başbakan Yardımcımız Numan Kurtulmuş’u mahcup etmedi. Bundan dolayı da tüm Ünye halkına çok çok teşekkür ediyorum.  Biz bunun böyle olacağını söylüyorduk. Bunun böyle olacağını biliyorduk. Ama yine de tedbirli davrandık. Halkın ferasetine inanıyorduk  ve bu konuda çok çaba gösterdik. Hepsinden tekrar Allah razı olsun.

Buradan tüm Yönetim Kurulu arkadaşlarıma, Kadın Kolları arkadaşlarıma, Gençlik Kolları Başkan ve arkadaşlarıma, Aday Adaylarımıza, Adaylarımıza ve tüm Ünye halkına çok çok teşekkür ediyorum.

  • Biz Türkiye’de tek başımıza iktidara geleceğiz dedik ve geldik.

Türkiye’nin böyle bir  iktidara çok ihtiyacı vardı. Türkiye’de tek parti iktidarına ihtiyaç vardı. Türk halkı da yine ferasetinden dolayı bizleri iktidar yaptı. Ak Parti’yi iktidar yaptı. Bakın ekonomik göstergeler bile aynı gün de tekrar eski halini almaya başladı. Bu tek parti iktidarının ve istikrarın göstergesidir.

Ak Parti 13 yıldır ülkeye çok büyük hizmetler yaptı ve yapmaya devam edecektir. Bu hizmetlerin devamı için istikrarın devamı için Ak Parti iktidarına ihtiyaç vardı ve tek başına iktidara da en yakın olan Ak partiydi.

  •  Öbür partilerin iktidar olma sorunu yok.

Onlar sadece Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan Bey üzerine politika yaptılar. O gitsin de Türkiye ne olursa olsun, batsın noktasına kadar geldi bu olaylar. Ama Türk halkının önüne hiçbir şey koyamadılar. Biz iktidar olursak şunu şöyle yaparız, bunu böyle yaparız gibi somut bir şey koyamadılar.

  • Halkımız 7 Haziran’da bize bir ihtar verdi.yunus_emre-21-214x3004419

Bakın bu size bir ihtardır. Kendinize çeki düzen verin dedi. Ben 8 Haziran akşamı Yönetim Kurulu, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve Belediye Başkanımız ile yaptığım toplantı da bir erken seçim olabileceğini söylemiştim ve gelinen noktada  1 Kasım da erken seçim oldu.

  • Halk elindeki değerin kıymetini bildi

Bu seçimde de Allah razı olsun yani çok güzel bir oranda Türk halkı Ak Parti’yi Türkiye’de iktidar yaptı. Ünye’de  bizleri çok güzel bir oy oranı ile mahcup etmedi. Bizim her zaman söylediğimiz gibi elimizde bir Başbakan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş gibi çok değerli bir siyasi büyüğümüz var. Numan beye sahip çıkalım demiştik. Başbakan yardımcımızı çok yüksek bir oran da meclise gönderebilirsek , Ünye’nin ihtiyaçları olan birçok şey kolay halledilir. Bugün Organize Sanayi olur, yarın başka bir şey olur. Türk halkı Ünye halkı bunların hepsini hak ediyor.

Bu gibi ihtiyaçlarımızın karşılanması için Ankara’ya gittiğimizde ,Başbakan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Numan Kurtulmuş’un kapısını çaldığımızda hiç bir zaman bizlerin lafını ikiletmedi. Bunların devamı için çok güzel bir oy ile gönderelim dediğimizde de halkımız bu feraseti gösterdi.

  • img28839Bize bu teveccühü gösteren halkımızı mahcup etmeyeceğiz

Allah yine hepsinden razı olsun. Ben bize oy veren, vermeyen herkese yine teşekkür ediyorum. Biz o partili bu partili diye de bir ayrım yapmıyoruz. Ünye’ye hizmetlerimiz herkesedir ve  bunun içerisinde her partili vardır,ayrım yapmamız söz konusu değildir. Böyle bir düşüncemiz yok ve aynen yolumuza devam ediyoruz. Buradan tekrar Sayın Belediye Başkanıma, Kadın Kolları Başkanıma, Gençlik Kolları Başkanıma, Yönetim Kuruluna, SKM Başkanı ve Yönetim Kuruluna, Aday Adaylarımıza, Adaylarımıza ve tüm Ünye halkına bizleri iktidar yaptıkları için, bizlere bu fırsatı bir daha verdikleri için,  tekrar çok çok teşekkür ediyorum. Onları mahcup etmeyeceğiz. Onları yarı yolda bırakmayacağız. Teşekkür ediyorum”dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-