eskort samsun

ÜNYENETHABER

AK Partinin Taze Vekilleri Teşekkür Ziyaretinde Bulundular

AK Partinin Taze Vekilleri Teşekkür Ziyaretinde Bulundular
04 Kasım 2015 - 1:21

IMG_2334[1]

 

Ak partinin 1 Kasım genel seçimlerinde rekor bir oy oranı ile sandıktan 1.parti çıkması ve tek başına iktidar yolunda önünde engel kalmadı.Bir önceki 7 Haziran seçimlerinde Ordu’da yaşana sıkıntının yerini şuan için zafer çığlıkları almış durumda.Bugün Ak parti ilçe teşkilatına ve Ünyeli vatandaşlara seçim sonrası Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,26.dönem milletvekilleri Oktay Çanak,Metin Gündoğdu,Ergün Taşçı ve Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekindaş  teşekkür ziyaretinde bulundular.Ziyarette Enver Yılmaz,Ergün Taşçı,Arif Ergün ve Belediye Başkanı Ahmet Çamyar partililere ve vatandaşlara konuşma yaptılar.

  • İlk konuşmayı Ak parti İlçe Başkanı Arif Ergün yaptı;

Sayın Milletvekillerimiz, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanım, Sayın Altınordu Belediye Başkanım, Sayın Ünye Belediye Başkanım, Sevgili Dostlar, Ak Parti’nin büyük ailesi hepiniz hoş geldiniz. Bugün burada Sayın Milletvekillerimiz bir teşekkür ziyaretinde bulunmak için ilçemize geldiler.1 Kasım seçimleri vatanımıza, Milletimize, Ordu’muza ve Ünye’mize hayırlı olsun. Allah’a şükürler olsun halkımızın özverisi ile bugünlere geldik. Bizlere 4 milletvekili kazandıran Ünye’mizdeki ve Ordu’muzdaki seçmenlerimize çok çok teşekkür ediyorum dedi.

  • Daha sonra vatandaşlara hitaben Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar söz aldı;

Çok değerli Milletvekillerimiz, Değerli Büyükşehir Belediye Başkanım, Değerli İlçe Başkanım, Değerli Altınordu Belediye Başkanımız ve kıymetli yol ve dava arkadaşlarımız hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Hoş IMG_2337[1]geldiniz. Sefalar getirdiniz. 29 Eylül de Ordu daki tanıtım toplantımızı Haydi Bismillah diyerek yaparak seçim sürecini başlatmıştık. Bugün artık Elhamdülillah diyoruz. Ünye’de %71.3 lük bir oy oranı ile Ünye’li kardeşlerimiz, hemşehrilerimiz Ak Parti’ye yeniden tek başına iş başına demiştir. Bu süreci en güzel şekilde idare etmişlerdir. Tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Bu süreç içerisinde başta katılım gösteren vatandaşlarımıza, teşkilat mensuplarımıza, belediye meclis üyelerimize, ilçe başkanımıza, kadın kollarına, gençlik kollarına ve tüm mahalle sandık temsilcilerimize ve emeği geçen herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Onlar istikrara oy vermişlerdir. Onlar Türkiye’nin geleceğine oy vermişlerdir. Onlar bu ülkede ayaklarımıza vurulmaya çalışılan prangayı verdikleri her bir oy ile söküp atmışlardır diye düşünüyorum. Bu seçimin sonucunda aslında baktığımızda siyasi partiler kaybetmiş gibi gözüküyor lakin bu seçimin sonucunda o siyasi partilere mensup olan kardeşlerimizde kazanmıştır. Türkiye kazanmıştır. Bu seçimin kaybedeni terör siyaseti yapanlardır. Burada kaos çıkarmaya çalışanlar kaybetmiştir. Diyoruz ki Türk Milleti yeniden muhteşem dönüşlere alışkındır. Bunu tebrik ediyoruz. Hayırlı olsun diyoruz.

İlçe binasında partililere konuşan Ordu Büyükşehir Başkanı Enver Yılmaz ise şunları söyledi;

Çok Değerli Milletvekili Arkadaşlarım, Çok Kıymetli İlçe Başkanım, Değerli Belediye Başkanlarım, Değerli Ünyeli Kardeşlerim, Değerli Basın Mensuplarımız öncelikle bu mutlu günde sizler ile olmanın hem mutluluğunu hem de heyecanını yaşıyorum. 1 Kasım Seçimlerinde hem teşkilatlarımız bir bütün olarak hem de milletvekili adaylarımız IMG_2341[1]kendi içinde hem de belediyelerimizin tamamının kurumsal bir kimlik içerisinde muazzam bir sevk ve idare ile güzel bir çalışma yaptılar. Bizim sizlere söyleyebileceğimiz tek kelime teşekkür ve şükrandır. Allah sizlerden razı olsun. Ünye’mizde 10 puan arttık. Solun kalesi olarak bildiğimiz Altınordu İlçemizde de oy oranımız %52,5 Gürgentepe İlçemizde oy oranımız %50. Bu oy oranların sebebi bir gönül meselesidir. Sandıklar saat 4 te açılmaya başladığı anda bir kısım arkadaşlar ile il başkanlığında oturuyoruz. 16.30 gibi sonuçlar gelmeye başladı. 5 e çeyrek kala Tayyip Bey durum nedir diye aradı. Daha sandıkların %1 açılmadı. Bizde milletvekili arkadaşlarımızın olduğu ortam da 4 garanti dedik ve telefonu kapattık. Kapattıktan sonra da keşke öyle söylemeseydik dedim ama bu millet bizi mahcup ettirmedi dedi.

Ak parti’den milletvekili olan Ergün Taşçı ,seçimlerin ardından partililere şükranlarını bildirdi ve şöyle konuştu;

Türkiye’nin en kritik ve tarihi seçimine giderken Ünye ,Orduya ve Türkiye’ye bir mesaj verdi. Türkiye insanı daha hızlı yürüyecek ve koşacak. Türkiye istikrardan yana olacak diyen dostlarıma hayırlı akşamlar diyorum. Hoş geldiniz. Öncelikle bu süreçte 1 yıldır seçim sürecindeyiz. Bendeniz aday adayı olduğumda yine bir akşam burada bu güzel topluluk karşısında çalışmalarımıza start vermiştik. Buradaki heyecanı gördüğümde dedim ki bu iş aşk ile şevk ile zaten doğduğumuz, büyüdüğümüz, hep burada olduğumuz bir ortamda Allah beni buradan ayırmasın dedim. Memleketime döneyim dedim. Allah’ım desteklerinizle dualarımızı kabul etti. Sizlere yine teşekkür ediyoruz. IMG_2350[1]Orduluydum ama gurbetteydim. Şimdi Allah’a şükür memleketimizdeyim. Onun için oradaki heyecanınızın daha yüksek olduğunu o günkü heyecandan daha iyi noktalara geldiğimizi gördük. Sözün bittiği yerdeyiz. Artık çalışma zamanıdır. Ordu eski Ordu değil. Türkiye eski Türkiye değil. Bunu Başbakan Yardımcımız Sayın Numan Kurtulmuş çok güzel izah ediyor. Bu ancak ve ancak bu ailede vardır. Bu kardeşler topluluğunda vardır ve olmaya da daha fazlası ile devam edecektir. Sözün bittiği yer diyorum. Allah bundan sonra birlik ve beraberliğimizi, muhabbetimizi ve bu güzel ortamı bozmaya çalışanlara fırsat vermesin diyorum. Hepinize hayırlı akşamlar diyorum. Sağolun varolun dedi.

yunus_emre-21-214x3004419 img28839

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-