eskort samsun

ÜNYENETHABER

MÜDÜRDEN KANTİNCİLERE UYARI

MÜDÜRDEN KANTİNCİLERE UYARI
04 Kasım 2015 - 11:03

011020141220450710832_2

Ordu’nun Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, “Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sağlığıyla oynanmaması için aralıksız olarak kantin denetimlerimizi sürdüreceğiz” dedi.
Müdür Ekrem Cinoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullardaki kantin işletmecileri ile Atatürk Denizcilik Meslek Lisesi konferans salonunda bir toplantı yaptı. Toplantıda Müdür Cinoğlu tarafından, okullarda öğrencilere ve öğretmenlere sağlıksız gıda ve içecek verilmemesi, kantinlerde çalışan personelin kılık kıyafetlerinin temiz olması, sağlık muayene kartlarının düzenli olarak takip edilmesi konularında kantin işletmecilerine uyarılar yapıldı.
Cinoğlu, öğrenci pansiyonlarına dışarıdan sağlıksız besinlerin girişine kesinlikle izin verilmemesi gerektiğini, okul çevresinde kurallara uygun olmayan işletmeleri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bildirmelerini istedi.
Okul kantin işletmecilerinin sorunlarını da dinleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, “Öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin sağlığıyla oynanmaması için aralıksız olarak denetimlerimizi sürdüreceğiz. Yaptığımız denetimlerde temizliğe, satılan gıda ve içeceklerin son kullanım tarihlerine bakıyoruz. Bizler, kanun ve yönetmeliklere göre davranıyoruz. Kanun ve yönetmelikler çerçevesinde sizin sorunlarınızı da çözmeye çalışacağız” diye konuştu.

yunus_emre-21-214x3004419 img28839

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-