eskort samsun

ÜNYENETHABER

SONGÜL HEMŞİRENİN BÜYÜK BAŞARISI

SONGÜL HEMŞİRENİN BÜYÜK BAŞARISI
04 Kasım 2015 - 16:30

Adsız
– ÜNYE DEVLET HASTANESİ DOKU VE ORGAN BAĞIŞ KOORDİNATÖRÜ HEMŞİRE SONGÜL BAYKAL, ORGAN BAĞIŞI KONUSUNDA GÖSTERDİĞİ BAŞARI İLE DİKKAT ÇEKİYOR

Ordu’nun Ünye Devlet Hastanesi Doku ve Organ Bağış Koordinatörü Hemşire Songül Baykal, gönüllü organ bağışçı sayısının arttırılmasında gösterdiği başarı ve gayretleri dikkat çekiyor.

Ünye Devlet Hastanesi Doku ve Organ Bağış Koordinatörü Hemşire Songül Baykal, organ bağışının artması, toplumun bilinçlendirilmesi konusunda il genelindeki kamu hastaneleri arasında gösterdiği başarı ve gayretle tanınıyor. Hemşire Songül Baykal, 2015 yılı içerisinde 10 aylık sürede 1007 kişiyi ‘organ bağışçısı’ olmaya ikna ederek ‘organ bağış listesine’ kaydettirdi. Songül hemşire, Ordu il genelinde 10 aylık sürede organ bağışçısı olarak kaydedilen 2 bin 56 kişiden yarısını tek başına yapma başarısını gösterdi.
Songül hemşirenin bu başarısı ile Ünye Devlet Hastanesi, Türkiye genelinde bin 258 hastane arasında ‘gönüllü organ bağışçısı’ sıralamasında 23. sıraya yükseldi. Songül Hemşire bu sonuçla, Türkiye genelinde Organ ve Doku Nakli Koordinatörleri arasında 17. sırada bulunuyor.

yunus_emre-21-214x3004419 img28839

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-