eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Spor’dan İlk Maç Öncesi Teşekkür Ziyareti

Ünye 1957 Spor’dan İlk Maç Öncesi Teşekkür Ziyareti
editor( unyenethaber@hotmail.com )
05 Kasım 2015 - 10:24

BLD_8070

Ünye 1957 Spor kulübü yönetim kurulu üyeleri, teknik heyeti ve futbolcuları Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ı makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

7 Kasım tarihinde başlayacak olan Ordu 1. Amatör Lig’inde sezon öncesi hazırlıklarını tamamlayan Ünye 1957 Spor, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarete Ünye 1957 Spor kulübü yönetim kurulu üyeleri, teknik heyeti ve futbolcular katıldı.

“Amacımız Bir Üst Lige Çıkmak”

Ziyarette takımın son durumu hakkında bilgiler veren Kulüp Başkanı Abdullah Sarı, “Bizler yönetim ve yönetim kurulu üyelerimiz ile beraber sizleri ziyaret ederek önce manevi desteklerinizden dolayı sizlere teşekkür ederim istedik. 7 Kasım itibari ile maçlarımız başlıyor, İlk iki maçımız deplasmanda Korganspor ile olacak. Arkadaşlarımızla beraber yoğun bir çalışma dönemi geçirdik. Lige hazır olduğumuzu düşünüyoruz. İnşallah bizler için güzel bir sezon olacak. Amacımız bir üste lige çıkıp ondan sonra da Ünye 1957 Spor’u hak ettiği yerlere getirmek” dedi.

“Bir Olursak Yenilmeyiz”

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise takımın kuruluş sürecini değerlendirerek başladığı konuşmasında, “Biz 30 Mart seçimlerinde göreve geldiğimizde artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak demiştik. Bunlardan bir tanesi de futboldu. Futbol ile ilgili yapmış olduğumuz yoğun görüşmeler ve çabalar neticesinde özellikle Ünyespor’un yöneticileri fedakârca bir tutum sergilediler. Gösterdikleri duyarlılığa ben bir kez daha teşekkür ediyorum. Biz bir olursak bizi hiçbir güç yıkamayacak, yenemeyecek. Bu, hem Ünye’mize alacağımız hizmetlerde, siyasette, futbolda hem de diğer alanlardaki çalışmalarda geçerlidir. Onun için futbolda bir olmalıydık, birlikte olmalıydık; iri ve diri gözükmeliydik. Sonuç olarak ciddi başarı ortaya koyarak her iki takımımızın güçlerini birleştirdik” şeklinde konuştu.

“Sizlerden Başarı Bekliyoruz”

Konuşmasının devamında, futbolcuların gerekli hazırlık dönemini faydalı bir şeklide geçirdiklerini belirten Başkan Çamyar, “Bakıldığında genç bir yönetim kadromuz var. Bizim burada tek isteğimiz Ünyeli kardeşlerimizden hemşerilerimizden takımlarına maçlarda sahip çıkmaları. Bir üst lig hedefi ile yeni sezona başlıyoruz. İlk hafta Korgan’a gidiyoruz ardından bir deplasmanımız daha var. Halkımız ve biz sizlerden başarı bekliyoruz. Ben takımımıza cani gönülden başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yeni Bina İçin Çalışmalar Başladı

Başkan Çamyar son olarak kulübe yer ile ilgili verdiği sözü hatırlatarak, “Cevizdereki tesisleri 100 bin liralık bir masraf ile sizlere hazır hale getireceğiz. Devamı noktasında da tamamen futbolcularımıza özgü, kullanım hakkı da Ünye 1957 sporumuza ait olmak üzere yeni bir yer çalışmasını da hemen başlattık. Yeni bir bina yaptığımızda da eskiden olduğu gibi binicilik faaliyeti gösteren arkadaşlarımıza da yerlerini vermiş olacağız. Bu süreçte gelen misafirlerimizi mağdur etmeden misafirhanelerde ve otellerde ağırlamış olacağız” dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Çamyar, futbolcular ve teknik heyete başarılar diledi. Ziyaret sonrası günün anısına hatıra fotoğrafı çekildi.

yunus_emre-21-214x3004419 img28839

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P