eskort samsun

ÜNYENETHABER

Muhammet Serhan TAŞCI Ordu’ dan AK Parti Aday Adayı oldu

Muhammet Serhan TAŞCI Ordu’ dan AK Parti Aday Adayı oldu
18 Mart 2023 - 1:24

14 Mayıs 2023 Milletvekili seçiminde Muhammet Serhan TAŞCI Ordu’ dan AK Parti Aday Adayı oldu.

Taşcı ‘nın adaylığı ilgili basın açıklaması şöyle;

SAYGI DEĞER ORDU’LU HEMŞERİLERİM

TSE’de çalışıyorum. (2003-2023) Emlak İnşaat Müdürüyüm ve Yüksek İnşaat Mühendisiyim. Ankara Tevfik İleri İmam-Hatip Lisesi mezunuyum. İstanbul Üniversitesi İnşaat Mühendisliğini bitirdim. Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi’nde Teknoloji politikaları ve inovasyon yönetimi mastırı yaptım. Kazak Dünya Dilleri Enstitüsü’nde Rus Dili ve Kazak Lehçesi öğretimini yaptım. Rus dili, İngiliz dili, Kazak lehçesi iyi derecede.

2002 seçiminde Ak Parti Gençlik Kollarında Ordu genelinde çalıştım. 2002’den bu yana Millet Vekilliği yerel yönetimler, referandumlarda ibadet anlayışı ile çalıştım. Ak Parti Lider Ülke: Türkiye “Yerel Yönetimler II” programını başarıyla tamamladım. 2018 milletvekili seçiminde Ankara 1.bölge Ak Parti Milletvekili aday adayı oldum. Siyaset kültürü içinde yetiştim. Ulusal ve uluslararası tecrübelerimi teknik ve mutfak elamanı olarak milletvekili olarak hizmete dönüştüreceğime inancım ve öz güvenim tamdır. 2023 14 Mayıs Milletvekili seçiminde Ordu’dan aday adaylığı için genel merkeze müracaatımı yaptım. Ordu’ dan aday olursam Allah’ın izniyle Ordu bölgesini toparlayacağımıza inancım tamdır.

Sayın Ordulu hemşerilerim desteğinizi ve yardımlarınızı bekliyorum. Ordu’yu biliyorum Ankara’yı ve devleti iyi tanıyorum. Bu güne kadar Ordu için Milletim için ve Devletim için ne gerekiyorsa yaptım yapmaya da devam edeceğim. Türkiye için hemen şimdi. Saygılarımla arz ederim.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-