eskort samsun

ÜNYENETHABER

ALİ OSMAN TOBAY, RESMEN ADAY OLDU

ALİ OSMAN TOBAY, RESMEN ADAY OLDU
22 Mart 2023 - 13:37

 

ALİ OSMAN TOBAY, AK Parti’den milletvekili aday adaylığı başvurusu yaptı

‘Her şey güvenle başlar’ sloganı ile yola çıkan Ordu Milletvekili Aday Adayı Ali Osman TOBAY resmi başvurunu yaptı.

Ali Osman Tobay Kimdir?

1971 Ordu Ünye doğumlu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Üsküdar İ.H.L eğitiminin ardından Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümünü bitirdi. Halen Marmara Üniversitesinde Sosyal Bilimler Enstitüsünde Reklamcılık ve Tanıtım Yüksek Lisansı devam etmektedir. İletişimci ve müteşebbis işadamı olan Tobay, evli ve 3 çocuk babasıdır. Arapça, İngilizce bilmektedir.

Ümraniye Belediye iştiraki Ümyat A.Ş nin genel müdür yardımcılığı, Ülker Grup şirketlerinde ajans başkanlığı görevlerinin ardından kurucusu olduğu firmalarla ulusal ve uluslar arası düzeyde, turizm, reklam ve mimari alanlarda ticari faaliyetler yapmaktadır. Klasik Türk-İslam sanatları alanında da yurtiçi ve yurtdışı marka çalışmalar yapan İstanbul Klasik Sanatlar Merkezi’nin kurucu üyesi ve başkanıdır.

İlim Yayma Cemiyeti yönetim kurulu üyesi, Ordulular Hizmet Vakfı mütevelli heyeti üyesi, ÜNSİYAD (Ünyeli Sanayici ve İşadamları Derneği) kurucu üyesi ve başkan yardımcısı, Türkiye Basketbol Federasyonu yönetim kurulu üyesi, tanıtım medya ve sponsorluktan sorumlu Asbaşkandır.

Siyasi yaşamına 1989 yılında Refah Partisi mahalle temsilciği ile başlayıp Fazilet Partisinde iki dönem Ümraniye İlçe yönetim kurulu üyeliği yapmış, 2007-2009 yıllarında Ak Parti İstanbul il yönetim kurulu üyeliği yapan Ali Osman Tobay, Ordu Milletvekili Aday Adayıdır.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-