eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNLÜ İŞ İNSANI ORDU İÇİN ADAY ADAYI OLDU

ÜNLÜ İŞ İNSANI ORDU İÇİN ADAY ADAYI OLDU
23 Mart 2023 - 1:43

ÜNÜ DENİZLERİ AŞAN İŞ İNSANI ORDU İÇİN ADAY ADAYI OLDU

Altınordu ilçesine bağlı Kumbaşı limanında tersane işleten başarılı iş insanı Muammer Kaya Ak Parti’den Ordu Milletvekili aday adayı oldu.

Ordu’da inşa ettiği gemileri dünyaya ihraç eden Ordu ekonomisi ve istihdamına ciddi katkı sunan Muammer Kaya, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan seçimlerin hem Türkiye hem de Ordu için kritik öneme sahip olduğunu ifade etti. Aday adaylığı süreci ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kaya, böylesine önemli bir seçimde ülkemiz ve ilimiz için her platformda çalışmaya hazır olduğunu bu yüzden de Milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.

 

“TÜRKİYE YÜZYILI İNŞA EDİLİRKEN MECLİSTE OLMAK GURURDUR”

Ak Parti’nin seçimler öncesinde Türkiye Yüzyılı hedefini gerçekleştirmek vatandaşlardan destek istediğini hatırlatan Muammer Kaya, “Sayın Cumhurbaşkanımız öncülüğünde Türkiye 21 yılda sözü dinlenen, bölgede önemli bir güç haline gelen ülke oldu. Dünya lideri olan sayın cumhurbaşkanımızın yeni hedefi Türkiye Yüzyılını inşa etmek. Ülkemiz için böylesine önemli bir hedefin koyulduğu dönemde tüm gücümle genelde Türkiye Yüzyılı yerelde Ordu Yüzyılını inşa etmek için bu göreve talibim” dedi.

 

“ ORDU YATIRIMLARDAN PAYINI ALDI DAHA FAZLASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ”

Ak Parti iktidarında Ordu’nun mega projeleri, onlarca yıllık hayalleri hayata geçirdiğini belirten Muammer Kaya, “Sayın Cumhurbaşkanımızın önderliğinde Ordu’ya yapılan yatırımlarla Ordu’nun 21 yılda çehresi değişti. Bu hizmetler yapılmaya da halen devam ediyor. Şehir Hastanesi ilimiz sınırları içerisinde hızla yükseliyor. Bu yatırımlar durmasın daha fazlasını ilimize getirmek için göreve adayız. Temennimiz Sayın Cumhurbaşkanımızın 14 Mayıs’ta Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanması ve halkın teveccühü ile seçilen Ak Parti Ordu Milletvekilleri ile birlikte Ordu’nun hızlı gelişimini sürdürmesi” ifadelerini kullandı.

 

“BU SEÇİM KÜSME YA DA KIZMA SEÇİMİ DEĞİL”

Ak Parti’ye gönül vermiş vatandaşlara ve siyasilere seslenen Muammer Kaya, “Bu seçim kızma ya da küsme seçimi değil. Recep Tayyip Erdoğan bir yandan dünya ile mücadele ederken diğer yandan ABD gibi ülkeler tarafından desteklenen aynı masaya oturtulan siyasi partilerle mücadele ediyor. Bu davaya hizmet etmiş, gönül vermiş herkesin amasız fakatsız topyekun bir şekilde Ak Parti’ye desteklerini sürdürmesi gerekiyor. Asrın felaketini yaşadığımız günlerde dahi enkazlardan daha cenazelerimiz çıkmadan seçim çağrısı yapan siyasi partilere en iyi cevabı halkımız 14 Mayıs’ta sandıkta verecektir” diye konuştu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-