eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Tiyaloğlu Sahalarda

Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Tiyaloğlu Sahalarda
23 Mart 2023 - 1:47

 

  1. Dönem Milletvekili Aday Adaylığı başvurusunu yapan AK Parti Ünye Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu seçim çalışmalarına ilçe ziyaretleri ile başladı.

Pazartesi günü Ankara’da AK Parti Genel Merkezinde aday adaylığı başvurusunu yapan Neşe Akgül Tiyaloğlu, seçim bölgesi Ordu’da temayül öncesi ilçe teşkilatları ile bir araya geldi. Bir günde 4 ilçeyi ziyaret eden Tiyaloğlu, sırasıyla Akkuş, Çaybaşı, İkizce ve Fatsa ilçe teşkilatlarını ve belediye başkanlarını ziyaret etti. 28. Dönemde Ordu’yu Ankara’da AK Parti Ordu milletvekili olarak temsil etmek istediğini belirten Neşe Akgül Tiyaloğlu bu süreçte başta Ordulular ve teşkilatların desteğini istediğini ifade etti.

Ziyaretleri değerlendiren AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Neşe Akgül Tiyaloğlu, “parti içerisinde uzun yıllardır aldığımız görevler ve son dönemde kadın kolları başkanlığı görevi ile sahalara yakın ve halkımızla iç içe olma fırsatımız olmuştu. Bu nedenle halkımızdan ve üyelerimizden aldığımız destek ve güvenle aday adaylığı başvurumuzu yaptık ve Ordulunun Ankara’daki sesi olmak için bir adım attık. Başvurumuz öncesinde gördüğümüz teveccüh ve teşkilatlarımızı ziyaretlerimizde gördüğümüz ilgi karşısında kendilerine teşekkür ediyorum. Türkiye Yüzyılında Ordu’nun kadın Milletvekili olmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-