eskort samsun

ÜNYENETHABER

OLASI CAN KAYBINDA SORUMLULAR BELLİ

OLASI CAN KAYBINDA SORUMLULAR BELLİ
24 Mart 2023 - 15:28

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, CHP Fatsa İlçe Başkanı Murat İnanlı, ilçe örgütümüz ve köylülerle birlikte incelemeler yaptığı Fatsa Kayaköy yolundan seslendi. Bir kısmı çökmüş olan köprüde açıklama yapan Adıgüzel şunları söyledi:

“Fatsa Kayaköy yolunun Ilıca nehri üzerinden geçen bu köprünün korkuluğu yıkılmış hemen başlangıç kısmında da göçük var. Vatandaş Aralık 2022’de Fatsa Belediyesine başvuruda bulunmuş. Burayla ilgili bir tadilat yapılmasını ve burada hayati tehlike olduğunu söylemiş.

Ancak gelen cevap evlere şenlik: “Bu köprünün onarım ve iyileştirme çalışmaları Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmaktadır. Dolayısıyla başvurunun ilgili kuruma yapılması gerekir.”

Sen ilçe belediyesisin ilgili kurum dediğin de büyükşehir belediyen. Bunlar başka partilerde olsa derim ki anlaşamıyorlar ve iletişim kuramıyorlar. İkisi de aynı partinin belediyeleri. Vatandaşı neden böyle dolandırıyorsunuz?

İlçe belediyesi olarak ilçenin sınırlarındaki bu sorunu sen niye büyükşehire havale edip takibini yapmıyorsun? Burada hayati tehlike var. Yatağınızda nasıl rahat yatıyorsunuz? Gece karanlıkta gelen bir vatandaş buradan aşağı uçup hayatını kaybederse çok mu rahat uyuyacaksınız?

Ordu büyükşehir belediyesi olsun ilçe belediyeleri olsun belediyecilik hizmetinin nasıl yapılamadığını görüyoruz. Buradan Kayaköy’e gidene kadar adeta ralli yaptık. Asfaltı zaten yapmamışsın yol çamur içinde bari hayati tehlike doğuran acil yerleri yapın. İnsanlar bari güvenle evlerine gidebilsinler.

Burada olacak bir kazanın ve olacak can kaybının ya da sakatlanmanın sorumlusu Fatsa ve Büyükşehir belediyeleridir.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-