eskort samsun

ÜNYENETHABER

MHP ORDU MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ŞANLITÜRK’Ü FATSA BAĞRINA BASTI

MHP ORDU MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI ŞANLITÜRK’Ü FATSA BAĞRINA BASTI
25 Mart 2023 - 2:46

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 28. Dönem Ordu Milletvekili A. Adayı Naci Şanlıtürk’e seçim çalışmalarında dur durak bilmiyor. Kapı kapı karış karış Ordu’nun tüm ilçelerine  ziyaretler gerçekleştiren Şanlıtürk, gittiği yerlerde yoğun ilgi ile karşılanıyor.

Seçim çalışmalarının bugün ki durağı olarak Fatsa programı gerçekleştiren   MHP 28. Dönem Ordu Milletvekili A. Adayı Naci Şanlıtürk, Fatsa Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Özmaden’i, Fatsa Ziraat Odası Başkanımız Haydar Gürsu’yu ve Yalıköy ve Bolaman esnaflarını  ziyaret etti.

Ziyaretlerde oldukça yoğun ilgi ile karşılanan Şanlıtürk, Fatsalıların kendisine gösterdiği teveccüh için teşekkür etti.Vatandaşlarla sohbet eden Ordu Milletvekili A. Adayı Naci Şanlıtürk, hizmetlerin en güzelini yapma adına bu yola çıktıklarını ifade ederek, destek istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 28. Dönem Ordu Milletvekili A. Adayı Naci Şanlıtürk’e Fatsa temaslarında  Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, Fatsa Belediye Meclis ÜyesiHacı Yelkuvancı, Önceki Dönem Fatsa Ülkü Ocakları Başkanı  Doğukan Ak, İl ve İlçe Yöneticileri eşlik etti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-