eskort samsun

ÜNYENETHABER

İstanbul Kağıthane Nurtepe Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden Hatay’a Yardım

İstanbul Kağıthane Nurtepe Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinden Hatay’a Yardım
27 Mart 2023 - 11:30

 

Depremlerden etkilenen illerde yaraları sarmak için canla başla çalışan sivil toplum kuruluşları (STK), Ramazan ayında insani yardım faaliyetleri ve iftar sofralarıyla ramazanın bereketini depremzedelerle paylaşıyor.

Memleketin dört bir yanına insani yardım ulaştıran İstanbul Kağıthane Nurtepe Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 2023 ramazan çalışmalarında afet bölgesine öncelik verdi.

 

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta meydana gelen depremlerin ardından bölgeye başlattıkları yardım çalışmalarını sürdüren İstanbul Kağıthane Nurtepe Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği , gönderdiği gıda kolileri ile  Ramazanda bölgede iftar sofraları kurulmasına vesile oldu.

 

Dernek tarafından hazırlıklarını ramazan kumanya gıda kolilerini Kağıthane Belediyesi aracılığıyla Hatay’a  depremzedelere gönderildi.

İstanbul Kağıthane Nurtepe Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ünyeli Hemşerimiz Mehmet Keskin yardımlarla ilgili şöyle konuştu. Yüzyılın felaketini yaşadığımız şu günlerde millet olarak dayanışmanın ve paylaşmanın en güzel örneklerini yaşıyoruz . Başkanı olduğum Derneğimiz Hatay’daki depremzedelere kumanya kolileri hazırlardı.   Kağıthane Belediyeside bu kolileri bölgeye ulaştırdı.Yardımlarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Allah bir daha böyle felaketler   yaşatmasın .’’dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-