eskort samsun

ÜNYENETHABER

Mevlid Kandili

Mevlid Kandili
01 Ocak 2015 - 9:53

Başkan Çamyardar Mesaj.

1 yeni

Tüm insanlığa rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimize duyulan derin sevginin, gönüllerden sözlere aktarılması ve insanlığın ebedi aydınlığa kavuşması için her yıl peygamberimizin dünyaya gelişini Mevlid Kandili olarak kutluyoruz. Bilindiği gibi asırlardır karanlığa gömülmüş olan dünyamız bu mübarek gecede O’nun nuruyla aydınlanmış, yolunu kaybetmiş olan insanlık ebedi rehberine kavuşmuştur. O gece mucizelerle birlikte peygamberimizin doğumu müjdelenmiştir.

İnsan yaşamında  sevgi, şefkat, merhamet ve hoşgörüyü, doğruyu güzeli ve vefayı, ibadetlerinde ihlas ve samimiyeti öne çıkararak gönülleri fetheden Hz Peygamberimiz (S.A.V.)  bütün varlıklara karşı sergilediği tutum ve davranışlarda bize örnek olmakta, yaşamakta olduğumuz hayata ve geleceğimize ışık tutmaktadır. Tüm insanlığın aradığı ebedi barış, huzur, kardeşlik ve refah tek rehber O ve O’nun getirdiği dindedir. ‘Ben ancak güzel ahlâkı tamamlamak için gönderildim’ diyen kutlu Peygamberimizin hayat felsefesinin bütün inananlar ve insanlık alemi için daimi rehber olmasını dilerim.

Bu vesile ile Mevlid Kandilinin bütün Müslümanların ve bütün insanlığın ebedi kurtuluşuna, huzur ve mutluluğumuza, birlik ve beraberliğimize  vesile olmasını Türk Milletine, İslam alemine ve tüm insanlığa sevgi, barış ve huzur getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ederim.

Ahmet ÇAMYAR

Belediye Başkanı

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-