eskort samsun

ÜNYENETHABER

“İlk Yerli Otomobili Biz Alıyoruz”

“İlk Yerli Otomobili Biz Alıyoruz”
08 Kasım 2015 - 11:44

yerli-otoya-bir-destek-daha-100-tane-alacakBaşkan Enver Yılmaz; “Büyükşehir Belediyesi olarak 100 adet yerli otomobili, elektrik donanım yerlerinin de hazır olması kaydıyla almayı taahhüt ediyoruz”diyerek yerli otomobile destek veren ilk Büyükşehir oldu.

Başkan Yılmaz; “Türkiye’de yerli otomobil ile ilgili yaklaşık 50 yıllık bir serüven var. Hükümetimizin de yerli otomobil konusunda özellikle elektrikli ve hibrit üretimine yönelik çok ciddi çalışmaları oldu. Biz de hükümetimizin bu yerli otomobil sürecine destek olmak ve süreci de teşvik amaçlı inşallah taslakta gözüken üretim tarihi 2019 yılı hesabıyla Büyükşehir Belediyesi olarak bu yeni teknolojik ve yüzde yüz yerli ottwitterda_yerli_otomobil_tartismasi_h283648omobillerden 100 tanesinin siparişini bakanlığımıza ileteceğiz” diye konuştu.

“YERLİ OTOMOBİLİN BÜYÜKŞEHİRLER İÇİNDE İLK MÜŞTERİSİ BİZİZ”

Başkan Yılmaz; “Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak yerli otomobile desteğimizi göstermiş olacağız. Bu destekle birlikte inanıyorum ki hem hükümetimiz ve bakanlığımız hem de bu işte aranan yiğidin gönlünün daha ferah olması ve elinin güçlenmesi anlamında piyasasının oluşmasına yönelik desteğimizi Ordu’dan yüksek sesle belirtiyoruz. Üretim tarihi olarak taslakta belirtilen yılda Büyükşehir Belediyesi olarak 100 adet yerli otomobili, elektrik donanım yerlerinin de hazır olması kaydıyla almayı taahhüt ediyoruz. İlgili bakanlığa resmi başvurumuzu da inşallah meclis kararımız ile yapmış olacağız. Dolayısıyla yüzde yüz yerli otomobilimizin Türkiye’de büyükşehir olarak ilk müşterilerinin sizlerin olduğunun müjdesini vermek istiyorum” dedi.

yunus_emre-21-214x3004419 img28839

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-