eskort samsun

ÜNYENETHABER

İYİ PARTİLİ ŞENTÜRK, DUDAK UÇUKLATTI

İYİ PARTİLİ ŞENTÜRK, DUDAK UÇUKLATTI
02 Nisan 2023 - 13:29

İYİ Parti Ordu 28. Dönem Milletvekili A. Adayı Ekrem Şentürk’ün seçim çalışmaları programlarında ortaya koyduğu performans dudak uçuklattı. Bir günde programlarına 5 ilçe birden sığdıran Şentürk’e ilçelerde gösterilen ilgi ve alaka da gözlerden kaçmadı.

İYİ Partili Şentürk, programlarına, Aybastı, Kabataş, Çatalpınar, Çamaş ve Gölköy’ün Güzelyurt Mahallelerinde devam etti. Şentürk’e programları esnasında ilçe başkanlarının yanı sıra Milletvekili aday adayı arkadaşları Günay Karaağaç, Necdet Yılmaz, Talip Falay’da eşlik etti.

İlçe programlarının ardından partisinin İstanbul İl Başkanlığına yapılan saldırı hakkında ki görüşleri sorulan Şentürk, yaptığı değerlendirmede; “Malum seçim arifesindeyiz. Ellerinden gelen her şeyi kullanmaya çalışacaklarını normal görüyoruz. Unuttukları tek şey var ki, Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener, hanımefendiyi hiçbir tehditle korkutamazlar çünkü bizde korkmuyoruz ve sonuna kadar da arkasındayız.

Madem ki kısa sürede kurşun yağdıran inşaat bekçisi hemen tespit edilip, göz altına alındı. Birkaç saat sonra serbest bırakılan bu bekçi kardeşimizin ifadesinde bahsi geçen hırsızlar için 12 el sıktığı kurşunlar bir kaçı kör kurşun diye partimize denk gelmesiyle geçiştiren iktidara ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya şu soruyu da sormak en tabi hakkımızdır.

Sayın Soylu, kaçan hırsızlar nerede? Hırsızlar neden hala yakalanmadı Sayın Soylu? Bu merakımızı ve endişemizi gidermek senin boynunun borcu değil mi sayın Soylu? Tez vakitte çıkıp 85 milyon insanımızın bu merakını ve endişesini gider sayın Soylu. Bilesin ki, İYİ Parti teşkilatları bütün gücüyle bu konunun da takipçisi olmaya devam edecektir” dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-