eskort samsun

ÜNYENETHABER

DÜN OLDUĞU GİBİ,BUGÜNDE HALKIN YANINDA

DÜN OLDUĞU GİBİ,BUGÜNDE HALKIN YANINDA
08 Kasım 2015 - 14:06

Başkan Çamyar Bunu Hep Yapıyor

12191962_1709684249253026_627967425247821938_nÜnye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar hemşehrilerine ziyaretlerine devam ediyor.Göreve geldiği günden beri başta ihtiyaç sahibi aileler olmak üzere bir çok aileye  konuk oluyor.Onlarla sohbet ediyor ,ihtiyaçlarını yerinde diniyor ve giderilmesi konusunda gerekeni yapıyor.Başkan Çamyar’ın yapmış olduğu ev ziyaretlerinden halkın oldukça memnun olduğu görülüyor.

Küçük büyük demeden vatandaşların yoğun sevgi gösterdiği Başkan Çamyar ;Göreve geldiğimiz gün, hayatın zorlukları ile mücadele etmek zorunda olan vatandaşlarımız için Sosyal Hizmetler Müdürlüğümüzü kurduk. Hayrı, iyiliği, kardeşliği, ve paylaşmayı gözeterek yetimlere, kimsesizlere, yaşlılara, hastalara, ihtiyaç sahiplerine destek olduk. Kendi ihtiyaçlarını karşılama zorluğu çeken insanlarımıza yardım eli uzattık. Rabbime şükürler olsun ki görev süremiz boyunca elimizden geldiği kadar kimsesizlerin kimsesi olduk. Dün olduğu gibi bundan sonra da ihtiyaç sahibi ailelerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz dedi.

Vatandaşlarda Başkanımızı burada görmekten ve ağırlamaktan onur duyduk ,çok mutlu olduk .Başkanımızı her zaman yanımızda görmek istiyoruz,bizimle çok ilgilendi ,ihtiyaçlarımı karşıladı,buraya kadar geldiği için teşekkür ederiz dediler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-