eskort samsun

ÜNYENETHABER

Lostracılara İhbarname Şoku

Lostracılara İhbarname Şoku
04 Nisan 2023 - 15:45

Yeni Mahalle’de eski otogar binasının yanında bulunan ayakkabı boyacılığı yapan Lostracılar ihbarname şoku yaşıyor.

Eski otogar mevkiinde bulunan lostracıların ihbarname ile bulundukları dükkanların boşaltılması istendi. İhbarname üzerine konuşan lostracılar kendilerine yer gösterilmediğini açıklayarak görüşme talep edeceklerini ifade ettiler.

Altınordu ilçesi Yeni Mahalle’de bulunan otogarın Eskipazar Mahallesi’ne taşınmasıyla birlikte eski otogar civarında ayakkabı boyacılığı yapan lostracıların da işleri oldukça düşmüştü. Zamana ve ekonomik şartlara direnen 5 lostracı, otogarın taşınmasıyla birlikte zaten düşük olan işlerinin tamamen bittiğini ve geçinmede zorlandıklarını açıklayarak bir de üstüne bulundukları lostra dükkanlarından çıkmaları için ihbarname geldiğini söylediler.

Siftah edemediğimiz günler oldu

Yeni Mahalle’deki otogarın taşınmasıyla birlikte 2 yıldır sıkıntı çektiklerini ifade eden lostracı Muzaffer Zavalsız, “28 yıldır bu eski otogar mevkiinde lostracılık yapıyorum. Otogar varken müşteri oluyordu. Otogar kapandı ve etrafı ilk başta çevrildi. Biz o dönemde siftah etmediğimiz günler oldu.” dedi.

20 gün içinde boşaltılacak

Tam işlerinin canlanmaya başladığı bugünlerde ihbarname şoku yaşadıklarını belirten Zavalsız, “Eski otogar alanının insanların gaeçişine açılmasıyla birlikte biraz canlanmaya başladı. Ancak şimdi ise 20 gün içerisinde çıkmamız için ihbarname geldi.” dedi.

5-6 kişi olduklarını söyleyen Zavalsız, kendilerine herhangi bir yer de gösterilmediğini sözlerine ekleyerek yarın görüşme talep edeceklerini söyledi.

 

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-