eskort samsun

ÜNYENETHABER

Minik Yazarlar Eserlerini Başkan Çamyar’a Hediye Etti

Minik Yazarlar Eserlerini Başkan Çamyar’a Hediye Etti
09 Kasım 2015 - 12:08

Adsız

İnönü İlkokulu 2/A sınıfı öğrencileri kendi yazdıkları hikâyelerden oluşan “Bizden hikâyeler bizden masallar” adlı kitabı Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a hediye ettiler.

İnönü İlkokulu öğrencileri örnek bir projeye imza atarak kendi kitaplarını yayımladı. İnönü İlkokulu 2/A sınıfında okuyan 34 öğrenci kendi hikâyelerini kaleme alarak eserlerini kitap haline getirdi. Minik yazarlar, mayıs ayında basımı bitirilerek yayımlanmaya başlayan “BBLD_9445izden hikâyeler bizden masallar” adlı kitabı Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’a hediye ettiler.

“Eğitime Yapılan Yatırım Geleceğe Yapılmıştır”

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Türkiye’nin son yıllarda eğitime yaptığı yatırımlarla adından söz ettiren bir ülke olduğunu belirterek, “Genel bütçeden Milli Eğitime ayrılan paya baktığımız zaman eğitime verilen önemin ne kadar büyük olduğunu görüyoruz. Son 14 yılda hem okullaşma sayısı açısından hem de teknolojik altyapının hazırlanması noktasında ciddi şekilde adımlar atıldı. Öğrencilerimiz bizim geleceğimizin teminatı, onları ne kadar kaliteli yetiştirirsek hiç kuşkusuz ülkemiz de geleceğinden emin bir şekilde varlığını sürdürecektir. Çocuklarımızın eğitimine yapılan yatırımın geleceğimize yapıldığını belirtmek istiyorum. İnönü Okulu da gerçekleştirdiği projelerle Ünye’mizde adından sıkça söz ettiren bir okulumuz. Öğrencilerin yönlendirilerek bu şekilde ortaya güzel bir eser çıkarılmasına vesile olduğunuz için sizlere teşekkür ediyor eserde emeği geçen öğrencilerimizi de tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

“Bizim İçin Unutulmaz Bir Anı Olacak”BLD_9450

Kitabın ortaya çıkış süreci ile ilgili bilgiler veren Sınıf Öğretmeni Songül Akkaya ise öğrencilerin ilk sınıftan beri sürekli kitap okuyan bir sınıf olduğunu ifade ederek, “Bizlerde öğrencilerimizin bu yeteneklerini değerlendirelim istedik ve öğrencilerimizin yazdığı masal ve hikayeleri mayıs ayında bir kitap haline getirerek yayımladık. Bu eser bizler için gelecekte unutulmaz bir anı olacaktır.  Öğrencilerimizle birlikte bu başarımızı mutluluğumuzu başkanımızla paylaşalım istedik. Bizleri kabul ettikleri için kendilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

“Örnek ve Faydalı Bir Proje”

Okul müdürü Veysel Sadan ise örnek bir proje ortaya çıkartıldığını belirterek, “ Sınıfın bütün öğrencileri ortak bir çalışma ile hikâye ve masallarını bir kitapta buluşturarak güzel bir eser ortaya çıktı. Çocuklarımızı küçük yaşlarda yazma ve okumaya heveslendirmemiz açısından faydalı proje oldu. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

img28839 yunus_emre-21-214x3004419

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-