eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÖZDEMİR ” ADAYLIĞIMIZ KADINLARIMIZ,GENÇLERİMİZ VE HEMŞERİLERİMİZ İÇİN FIRSATTIR”

ÖZDEMİR ” ADAYLIĞIMIZ KADINLARIMIZ,GENÇLERİMİZ VE HEMŞERİLERİMİZ İÇİN FIRSATTIR”
12 Nisan 2023 - 0:02

Memleket Partisi Seçim Startını Verdi: “Memleketimiz İçin Hizmet Edeceğiz”

Memleket Partisi Ordu Milletvekili Adayı Sebanur Delican Özdemir seçim çalışmalarına başladı.

Memleket Partisi’nin Ordu milletvekili adayı Ünyeli Sebanur Delican Özdemir, seçim çalışmaları kapsamında Çakır Medya ve A52 TV Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Çakır’ı ziyaret etti.

Milletvekili adayı Sebanur Delican Özdemir, seçimlere en hazırlıklı parti olduklarını, bunu yapılacak çalışmalar ve yürütülecek faaliyetlerle Orduluların her yönüyle göreceğini dile getirdi.

Memleket Partisi Ordu Milletvekili Adayı Sebanur Delican Özdemir, ziyarette Ünye’nin tek televizyonu olan A52 TV kameralarına yaptığı açıklamada vatandaşlara seslenerek 14 Mayıs’taki seçimlerde kendilerini desteklemelerini istedi.

Memleket Partisi Ordu Milletvekili Adayı Sebanur Delican Özdemir açıklamasında;

“Yıllardır siyaset yapıyoruz. Bunu daha çok gençlerimiz, kadınlarımız için ve yaşadığımız şehrin daha da güzelleşmesi anlamında bir faydamız dokunsun diye yapmaya çalışıyorduk. Bu hizmetleri yapacak fırsatlar elde edemedik. İl meclis üyeliğinde görev aldık ve ses getirdiğimizi düşünüyorum.

Öncelikle partimize, genel başkanımıza ve bizi destekleyen herkese teşekkür ediyorum.   Milletvekili adaylığımın Ünye için, Ordu için, bütün ilçeler için, kadınlarımız ve gençlerimiz için bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Yaklaşık 30 yıla yakındır serbest mali müşavirlik yapan, yüzlerce esnafın işiyle ilgilenen bir kız kardeşiniz olarak destek istiyorum. Gençlerimiz için bir anne, kadınlarımız ve erkek kardeşlerimiz için bir bacı olarak Ankara’da kentimizi temsil edeceğiz. Gücümüzün üzerinde bir çaba sarf ederek bu memleket için hizmet edeceğimize söz veriyoruz. ” Dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-