eskort samsun

ÜNYENETHABER

MHP Ordu milletvekili adaylarını tanıttı

MHP Ordu milletvekili adaylarını tanıttı
11 Nisan 2023 - 23:49

Ramada   otelde düzenlenen programa adayların yanı sıra, teşkilat kademeleri ve basın mensupları katıldı. Toplantıda söz alan adaylar kendilerine dair bilgiler aktarırken, birlik ve beraberlik mesajları verdiler.

MHP Ordu milletvekili adayı Naci Şanlıtürk gecede şöyle konuştu’,’Aday Tanıtım ve Geleneksel İftar programımızı gerçekleştirdik.
Yaklaşık 1500 dava arkadaşımızın ve vatandaşımızın katıldığı programımızda, kıymetli dava arkadaşlarımızla kucaklaştık hasret giderdik.
Allah birliğimizi beraberliğimizi daim etsin.

MHP Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu,’’ İlimizi ve partimizi Türkiye Büyük Millet Meclisinde gururla temsil edeceğinizden hiçbir şüphemiz yok. Yüce Allah yardımcınız olsun. ’’dedi.

Tanıtım toplantısında konuşan MHP İl  Başkanı Mehmet Özçelik, ‘’ Ramazan-ı şerifin 20. Gününü geride bıraktık. Sizlerle iftar sofrasına oturmanın burukta olsa sevincini yaşıyoruz. 6 şubattaki acılarımız tazeliğini korumaktadır. Sel ve su taşkınları can ve mal kayıplarına yol açmış acılarıma acı katmıştır. Muhterem şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bizim sevdamız Türkiye’dir. Aziz milletim sıra sende diyoruz. Partimizi ve Cumhur ittifakını anlatmaya devam edeceğiz. 14 Mayıs’ta

 

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, MHP Ordu Milletvekili adayları Naci Şanlıtürk, Erol Bayram, Doğukan Ak, Alpaslan Türkkan, Tuncer Usta, Ahmet Topal kamuoyuna tanıtıldı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-