eskort samsun

ÜNYENETHABER

HAMARAT, “ÜNYE-AKKUŞ-NİKSAR YOLUMUZ HIZLI BİR ŞEKİLDE TAMAMLANACAK”

HAMARAT, “ÜNYE-AKKUŞ-NİKSAR YOLUMUZ HIZLI BİR ŞEKİLDE TAMAMLANACAK”
17 Nisan 2023 - 2:19

 

 

Karadeniz’i İç Anadolu’ya bağlayan Ünye-Akkuş-Niksar yolunda sıcak gelişme yaşanırken yüklenici firma yer tesliminin ardından şantiye kurulum çalışmalarına başladı. AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat Ünye-Akkuş-Niksar yolunun yapım çalışmalarının kısa sürede başlayacağını belirterek, “Stratejik öneme sahip bu yolumuzu hızlı bir şekilde tamamlayacağız” dedi.

 

Ordu ve Tokat’ın hasretle beklediği Ünye-Akkuş-Niksar yolunda çalışmalar başlıyor. Yapılan ihalenin ardından yüklenici firmaya yer teslimi yapılırken şantiye kurulumu için çalışmalar başladı. AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat beraberinde Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Karayolları Samsun 7’nci Bölge Müdürü Rıfat Silov ve AK Parti İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ile birlikte şantiye alanında incelemelerde bulundu.

 

ÜNYE-AKKUŞ-NİKSAR YOLU STRATEJİK ÖNEME SAHİP

 

Bölgenin önemli ulaşım güzergahı olan yolun yapımına başlanacak olmasının heyecan uyandırdığını söyleyen AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan emeği geçenlere teşekkür ederek hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Bu sevindirici gelişme sadece Ünyemiz için değil Ordu ve Tokat için heyecan uyandırdı

 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, gelinen sürecin bölge adına sevindirici olduğunu belirterek “2022 yılının Ocak ayında yatırım programına alınmasının ardından geçen süreçte yüklenici firma şantiye kurulum çalışmalarına başladı. Bu sevindirici gelişme sadece Ünyemiz için değil Ordu ve Tokat için heyecan uyandırdı. Bu çalışmaların ardından çok kısa sürede yolun tamamlanarak hizmete açılacağı günün heyecanını Allah hepimize nasip etsin. Bu yolun yapım çalışmalarının başlanmasında emeği olan başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, AK Parti Genel Başkan Vekilimize, Ordu ve Tokat Milletvekillerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

İç Anadolu ile Karadeniz’i bağlayan Ünye-Akkuş-Niksar yolunun stratejik önemine dikkat çeken AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat, “Gelinen nokta gerçekten heyecan uyandırıyor. Çünkü bu yol Ünyemizin, Ordumuzun hatta Tokat ilimizin en önemli projelerinden birisi. Bugün ilk kazma vuruldu diyebiliriz. Şantiye kurulum çalışmalarının ardından yol yapım çalışmaları başlayacak. Ünye-Niksar yolu 20 yıldır bizim yaptığımız hizmetler içerisinde önümüzde yapılmayı bekleyen en önemli projelerden birisiydi. İnşallah önümüzdeki dönem içerisinde bunu hızlı bir şekilde tamalayıp hizmete sunmayı planlıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

HAMARAT’TAN ÜNYE 1957 SPOR’A TAM DESTEK

 

AK Parti Ordu Miletvekili Adayı Mustafa Hamarat Ünye-Akkuş-Niksar yolundaki incelemelerin ardından Ünye İlçe Şehir Stadyumu’nda oynanan ve 5-2 Ünye 1957 Spor’un üstünlüğüyle biten Ünye 1957 Spor-Çarşambaspor karşılaşmasını izledi. Sezonun son maçında aldığı farklı galibiyetle sezonu tamamlayan Ünye 1957 Spor futbolcuları, teknik heyeti ve kulüp yönetimini tebrik etti.

 

YAŞ SEBZE VE MEYVE PAZARI’NDA ESNAF-VATANDAŞ BULUŞMASI

 

AK Parti Ordu Miletvekili Adayı Mustafa Hamarat’ın bir sonraki durağı Ünye Yaş Sebze ve Meyve Pazarı oldu. Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, İlçe Başkanı Hasan Fahri

 

Alparslan ve beraberindekiler ile Pazar esnafının sorunlarını dinleyen Hamarat alış veriş yapmak için pazara gelen vatandaşlarla da sohbet etti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-