eskort samsun

ÜNYENETHABER

ŞENEL YEDİYILDIZ’IN İFTARINA KATILMADILAR

ŞENEL YEDİYILDIZ’IN İFTARINA KATILMADILAR
17 Nisan 2023 - 3:23

AK Parti Ordu Milletvekili Şenel  Yediyıldız tarafından İstanbul’da organize edilen vefa iftarına Ordu’dan 3 Belediye Başkanı vefa örneği gösterdi.

 

Yediyıldız’ın iftarına Ordu’dan Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz, Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ, Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan katıldı. Diğer belediye başkanlarının vefa iftarına katılmaması dikkat çekti.

 

Milletvekili Şenel Yediyıldız, “İstanbul’daki Sivil Toplum Kuruluşları adına vermiş olduğumuz iftar programımızda kıymetli başkanlarımız ve dostlarımızla bir araya geldik.

 

İftar davetimize icabet eden tüm dostlarımıza teşekkür ederim.” Dedi.

 

İftara katılan Aybastı Belediye Başkanı Beytullah Geçtan ,” Ordu AK Parti Milletvekilimiz, Kıymetli Büyüğümüz Sayın Opr. Dr. Şenel Yediyıldız tarafından organize edilen vefa iftarı programına Kabataş Belediye Başkanımız Yakup Yılmaz, Gölköy Belediye Başkanımız Fikri Uludağ, ORDEF Başkanımız Sabri Çelebi, AYDEF Başkanımız Ali Danış, dernek başkanlarımız ve iş insanlarımız ile birlikte katıldık.

 

İlçemize ve bölgemize kazandırdıkları adına Milletvekilimiz Sayın Opr. Dr. Şenel Yediyıldız’a şükranlarımı sunuyor, bu güzel organizasyonda bizleri bir araya getiren kıymetli hemşerilerimize teşekkür ediyorum.” Açıklamasında bulundu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-