eskort samsun

ÜNYENETHABER

BAŞKAN OĞUZ, “14 MAYIS TARİHİNDE AK PARTİ İKTİDARINA GÜLE GÜLE DENECEK”

BAŞKAN OĞUZ, “14 MAYIS TARİHİNDE AK PARTİ İKTİDARINA GÜLE GÜLE DENECEK”
19 Nisan 2023 - 1:03

Türkiye Sosyalist İşçi Partisi Ünye İlçe Başkanı Salim Oğuz, Ünye’nin uydudan yayın yapan tek televizyonu A52 TV ve en çok okunan haber sitesi Ünyenethaber kameralarına açıklamalarda bulundu.

Et fiyatları ve gıda ürünlerindeki yaşanılan zamlardan dolayı halkın sağlıksız beslenmeye yöneldiğini belirten Başkan Oğuz, “fiyatlar aldı başını gitti, vatandaş ete hasret kaldı” dedi.

Ayrıca toplu taşıma araçlarına gelen zamlarla ilgili de tepkisini dile getiren TSİP Başkanı Salim Oğuz, “benzine ve mazota gelen zamları vatandaşın sırtına yüklemeyin, kontak kapatın” diyerek şoförlere seslendi.

Başkan Oğuz konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

Vatandaş Ete Hasret Kaldı

Günümüzde et ürünleri fiyatları aldı başını gitti. Ülkemiz dışa bağımlı hale geldiği için fiyatlarda artış oldu. Vatandaş ete hasret kaldı. Halkımızın gelir durumu zayıf olduğundan dolayı da karbonhidrat ürünlerine yöneliyor. Bu tür gıdalar da özellikle çocuklarımız için sağlıksız bir beslenmedir.

Zamlar İnsanları Eziyor

Hayat pahalılığı denilen enflasyon Türk Lirasının değerini de aşağıya çekti ve başka fiyatlarda da zamlar yaşandı. Dolmuş indi-bindi 9 Lira, öğrenci de 6,5 Lira oldu. İnsanlar bir hastaneye gitmek için bile dünyanın parasını veriyor. Ayrıca Samsun-Ünye-Ordu arası yolculuklara da zam geldi. Yazık günah bu insanlara. Eğer benzine mazota zam geliyorsa şoförler kontak kapatacak ve bu durumun yanlışlığını gösterecek. İnsanlar köye gidemiyor, köyden çarşıya gelemiyor.

Her Şey Değişecek

İnsanlar 14 Mayıs tarihinde kararını verecek. Ak Parti iktidarının yanlış adalet, eğitim, tarım, ekonomi politikaları sebebiyle ülkeyi yönetemiyorlar. Ama halkımız her şeyi değiştirecektir. Halk demokratik bir şekilde sandığa gelecek ve AKP ve saray iktidarına güle güle diyecektir.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-