eskort samsun

ÜNYENETHABER

Milletvekili Adayı Özdemir Seçmenin Gönlüne Girdi

Milletvekili Adayı Özdemir Seçmenin Gönlüne Girdi
19 Nisan 2023 - 1:02
Memleket Partisi Ordu 1. Sıra Milletvekili adayı Sebanur Özdemir, seçim çalışmasını Çaybaşı ilçesinde sürdürdü.

Çaybaşı’nda seçmenin desteğini görmekten memnun olan Özdemir, “Bölgenin kızı olarak bölgenin sorunlarına hakimim” mesajı verdi. 

14 Mayıs Genel Seçimlerine 26 gün kalan seçim çalışmalarını hızlandıran partiler, Ordu’nun tüm ilçelerinde sahadalar…

Ordu’nun 1. sıradan tek kadın adayı olan Sebanur Özdemir, aday adaylığını açıkladığı andan itibaren sahaya inerek seçim çalışmalarını yürütüyor.

İlçeleri sırayla gezerek vatandaşlarla, esnaflarla buluşan, sorun ve taleplerini dinleyen Sebanur Özdemir, “Bölgenin kızı olarak bölgenin sorunlarına hakimim” mesajı vererek seçmenin desteğini istiyor.

Sebanur Özdemir, 18 Nisan Salı günü Çaybaşı ilçe merkezinde Pazar esnafını ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti.

Her gittiği yerde sıcak karşılanan Özdemir, “Bölgenin kızı olduğumuz için hem Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce’ye, hem de kendimize destek istedik. Ünye, İkizce, Çaybaşı, Akkuş hinterlandına hitap eden bölgeyi temsilen Ordu’dan tek aday gösterilen benim. Bölgemizin 1. Sıra vekil adayı şansı yakaladığımızı vurguluyoruz. Bu bölgemiz için ciddi bir fırsat, bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmeliyiz.” dedi.

Milletvekili adayı Sebanur Özdemir, ayrıca kadınlar ve gençlerin sesi de olmak istediklerini, Memleket Partisi’nin güzel bir ivme kazandığını da ifade ederek, “Bölgemizin kızı olarak hemşerilerimizin desteğini bekliyoruz.” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-