eskort samsun

ÜNYENETHABER

Lise öğrencisinden duygulandıran hareket

Lise öğrencisinden duygulandıran hareket
20 Nisan 2023 - 2:05

Lise öğrencisi Zeynep Sude Köse, 6 Şubat depremin ardından, Ordu İl Müftülüğü tarafından depremzede ve ihtiyaç sahiplerinin faydalanması amacıyla açılan hayır çarşısına destek vererek duygulu anlar yaşattı.

Ordu İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek’in “İyilik Çarşısı, yalnız iyiliğin para ettiği bir pazardır. Sizin de iyiliklerinizi pazara çıkarmak isteriz sloganı ile başlatmış olduğu, getirenin ve götürenin bilinmediği hayır çarşımıza bekleriz efendim…” sesine öğrenciler de kulak verdi. Lise öğrencisi Zeynep Sude Köse de bağışta bulunmak isteyerek,  İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek’e makamında ziyaret etti.

Zeynep evladımız kumbarasındaki biriktirdiği 2100 tl.’yi ve başak fındığını satarak 3000 tl. harçlığını, depremzede ve ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamak üzere “Ordu İl Müftülüğü İyilik Çarşısı”na bağışlayarak İl Müftüsü Çiçek’e teslim etti.

Müftü Çiçek, “Yapmış olduğun iyilik inşallah mahşer günü karşına çıkacaktır. Bu duyarlı davranışından ötürü seni tebrik ediyor, sizleri yetiştiren anne ve babanıza şükranlarımı sunuyorum. Allah kendilerinden razı olsun” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-