eskort samsun

ÜNYENETHABER

MEMLEKET PARTİSİ BAYRAM MESAİSİNDE

MEMLEKET PARTİSİ BAYRAM MESAİSİNDE
22 Nisan 2023 - 23:57

Bayramı dolu dolu geçiren Memleket Partisi Ordu 1. Sıra Adayı Sebanur Özdemir, Ordu’nun ardından Ünye İlçe Başkanlığı’nda partililer ve katılımcılarla bayramlaştı.

Kaledere Mahallesi Şehit Osman Ustaoğlu Sokak’ta bulunan Memleket Partisi Ünye İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma törenine Milletvekili Adayları Sebanur Delican Özdemir, Cumhur İnce ve Fatsa İlçe Başkanı Aydın Ballı’nın yanı sıra parti yöneticileri, üyeleri ve gençler katıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle  Atatürk Anıtı’na çelenk koyan Özdemir, törenin ardından hep bir ağızdan Andımızı okuyarak bayramı kutladı.

Parti gençlik ekibinden Kardelen Yılmaz’ın okuttuğu Andımız’a partililer de yüksek sesle eşlik etti. Partililer, Andımız’ın okunmasının ardından, “Ne cumhur, ne millet, tek yol memleket”, “Ne sağdan, ne soldan, Atatürk’ün yolundan” ve “Muharrem İnce” diye slogan attı.

Ramazan Bayramı’nın 2. günü münasebetiyle Ünye Cevizdere’de ziyaretler yapan ve çok samimi karşılanan Özdemir, 14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde adaylıktan asil vekilliğe geçeceğine inandığını, bu nedenle başta gençler olmak üzere tüm Ordu halkından destek beklediğini ifade etti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-