eskort samsun

ÜNYENETHABER

ŞANLITÜRK’TEN İNCE MESAJ ”Ordu’nun öz evlatları ağır abi olacak.”

ŞANLITÜRK’TEN İNCE MESAJ ”Ordu’nun öz evlatları ağır abi olacak.”
23 Nisan 2023 - 0:01

Şanlıtürk, “Ordu ne çektiyse ağır abilerden çekti, Ağır abi olacaksa Ordu’nun öz evlatları ağır abi olacak.”

MHP listesinin Ordu’nun öz evlalarından oluştuğuna ifade eden MHP 1. Sıra Millevekili adayı Naci Şanlıtürk, “Ordu ne ektiyse ağır abilerden çekti, Ağır abi olacaksa Ordu’nun öz evlaları ağır abi olacak.” dedi.MHP Milletvekili adayları, Ünye ilçe teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programında partilileri ile bir araya geldi.

Bayramın 2. Günü parti binasında gerçekleşen bayramlaşma programında MHP 1. Sıra Millevekili adayı Naci Şanlıtürk, “Ordu ne çektiyse ağır abilerden çekti, Ağır abi olacaksa Ordu’nun öz evlatları ağır abi olacak.” dedi.

Bayramlaşma programının açılış konuşmasında MHP Ünye ilçe Başkanı Av. Murtaza Hacıimamoğlu, “Bizleri bugünlere ulaştıran Cenab-ı Mevlaya hamd-ü senalar olsun. Dilerim ki bundan sonra ki süreç küskünlüklerin kırgınlıkların, acının, elemin ve kederin bittiği huzurun, mutluluğun ve barışın artarak artarak devam ettiği bir ortam olur.” dedi.

MHP Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, “Ramazan Bayramınız mübarek olsun. Hep birlikte daha nice bayramlar diliyorum. Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin talimatları 2 stratejik hedef doğrultusunda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Birinci stratejik hedefimiz Cumhur Başkanımızı en yüksek oyla yeniden Cumhurbaşkanı seçtirmek. İkinci hedefimiz MHP ve Cumhur İttifakı’mızı TBMM’de en yüksek şekilde temsilini sağlamak” dedi.

MHP 1. sıra Milletvekili adayı Naci Şanlıtürk programda, “Yüksek Seçim Kurulu 9 Nisan’a süre vermesine rağmen 6 Nisan’da Ordu’da listelerini açıkladı. Bizim listemiz hep Ordu’nun öz evlatları diyoruz. Biz bu şehrin sorunlarını biliyoruz. Bu bayramlaşmayı da vesile kıldık, tüm ilçelerimizi bir tur daha yapıyoruz. Bunu 14 Mayıs’a kadar devam ettireceğiz. Sahadan elimizi çekmeyeceğiz. Sahada boşluk yapmayacağız. ” dedi.

Biz Ordu’nun öz evlatlarıyız iaşesini kullanan Şanlıtürk, “Biz Ordu’nun öz evlatlarıyız. İşimiz burada, aşımız burada, ticaretimiz burada, mezar yerimiz burada. Biz 14 Mayıs’taki seçimlere hazırız. Cumhur İttifakı olarak biz Ordu’daki 6 Milletvekilliğinin 6’sına da talibiz.” dedi.

Ordu ne çektiyse ağır abilerden çekti diyen ve artık Ordulunun yani Ordu’nun öz evlatlarının ağır abi olması gerektiğini işaret eden Şanlıtürk, “Ordu ne çektiyse ağır abilerden çekti. Bu Ordulular hiç abi olmayacak mı ? Ben de geldim saçı sakalı ağartacak yaşlara, 54 yaşına. Ağır abi olacaksa Ordu’nun öz evlaları ağır abi olacak. Onun için kimse bize hariçten gazel okumasın. Biz bu ilin sorunlarını biliyoruz.”

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-