eskort samsun

ÜNYENETHABER

ORKENT’TEN TEPKİLER ÜZERİNE JET AÇIKLAMA

ORKENT’TEN TEPKİLER ÜZERİNE JET AÇIKLAMA
27 Nisan 2023 - 0:02

Vona otelin aylık bin lira gibi  bir rakama ORKENT AŞ.ye verildiği haberimiz kamuoyunda ses getirdi. Gazetemizde yayınlanan haberimizin ardından kamuoyundan  ORKENT AŞ. ye ve Nihat Şen’e tepki yağdı. Artan tepkiler üzerine ORKENT AŞ.’den yazılı açıklama geldi.

Açıklamada ,konu ile ilgili olarak, kamuoyunda farklı bir algı yaratmaya çalışan ve ORKENT A.Ş ‘yi ve Yönetim kurulu Başkanı Dr. Mimar NİHAT ŞEN’ i sadece karalama amacı güden , hiçbir şekilde resmi bir bilgi ya da belgeye dayalı olmadan, Basın Kanunu, basın meslek ve ilkelerine açıkça aykırı olarak haberler yapıldığı belirtilirken, vatandaşlarımızın bu haberlere itibar etmemesi gerektiği ve yaptığı her projede Yenilikçi, modern ve şeffaf hizmet anlayışı ile hareket eden Orkent A.Ş’nin, Ordu’ya ve Ordululara hizmet etmeye devam edeceği de belirtiliyor.

OBJEKTİF YAYINCILIK YAPIYORUZ

Çakır Medya yönetim kurulunun aldığı kararla , her ne kadar yaptığımız haberin gerçeklerini saklamaya ve kurumuzu karalamaya yönelik bir açıklamada olsa da , prensiplerimiz ve gazetecilik etiği gereği ORKENT AŞ.’ye habere cevap verme hakkını kullandırıyor ve açıklamasını yayınlıyoruz.

İŞTE HABERİMİZE İSTİNADEN ORKENT’TEN YAPILAN AÇIKLAMA

ATIL HALDE OLAN OTEL VONA ORKENT A.Ş ELİYLE YENİDEN TURİZM CAZİBE MERKEZİ OLACAK

Ordu Büyükşehir Belediyesi iştirak şirketi ORKENT A.Ş. tarafından, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. MEHMET HİLMİ GÜLER’in himayelerinde , hayata geçirdiği projelerle , Ordu ve ilçeleri için geliştirdiği Kentsel Dönüşüm Projeleri projeleri ile vatandaşlara işyeri, konut, ofis üretimi yaparak vatandaşlara uygun fiyat ile rahat yaşam alanları sunan ve sosyal işletmeleri ile vatandaşlara hizmet eden, Orkent A.Ş , bu kez de, atıl ve metruk bina haline gelen Perşembe ilçesinde ki Otel Vona’nın bulunduğu alanda, turizm şehri Ordu’ya yakışacak yeni bir projeyi hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Perşembe ilçesi, Dereiçi mahallesi 283 ada 12 ve 2 parsel ’de , arazisi Ordu Büyükşehir Belediyesine ,üzerinde yıllardır atıl vaziyette bulunan metruk bina ise, Perşembe Belediyesine ait olan ve OTEL VONA olarak bilinen taşınmaz, 14.04.2023 Nisan ayı meclisinde , burada yeni bir cazibe merkezi hayata geçirilmesi amacıyla Orkent A.Ş ‘ye devredildi.

Şirket yetkilileri ile konu ile ilgili olarak yaptığımız görüşmede, meclis kararına istinaden, Mevcut binanın, kentsel dönüşüm kapsamında, yıkılmadan güçlendirme yapılarak, ORKENT A.Ş. tarafından geliştirilecek proje kapsamında, yeniden cazibe merkezi yapılması ve Otel Vona’nın Perşembe’ye ve Ordu’ya yakışacak ve de bölgeye katma değer sağlayacak bir şekilde, yenilenmesi amaçlandığı belirtiliyor.

ORDU’DA GUNDEM YARATAN HABERİMİZİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-