eskort samsun

ÜNYENETHABER

SİPAHİOĞLU: “DOĞALGAZ KULLANMAYANLARI UNUTMAYALIM”

SİPAHİOĞLU: “DOĞALGAZ KULLANMAYANLARI UNUTMAYALIM”
28 Nisan 2023 - 14:05

Son dönemde ülkenin kendi doğalgazını kullanmaya başlaması üzerine hükümetin ücretsiz doğalgaz kullandırmasını değerlendiren BBP Ordu Milletvekili Adayı Coşkun Sipahioğlu, “evinde doğalgazı olmayan milyonları da unutmayalım ve en azından mutfak tüpündeki ÖTV’yi kaldıralım” dedi.

Seçimlere sayılı günler kalırken siyasiler de çalışmalarını aralıksız devam ettiriyor. Ordu genelinde ilçe ilçe, mahalle mahalle seçin çalışmalarını sürdüren Büyük Birlik Partisi Ordu Milletvekili Adayı Coşkun Sipahioğlu, çalışmalar kapsamında Ünye’nin tek TV kanalı olan A52 TV’de seçmeni ile buluştu.

Genel Yayın Yönetmeni Yunus Zor’un hazırlayıp sunduğu ve aynı zamanda BRTV ekranlarında da yayınlanan “Seçime Doğru” programına konuk olan Coşkun Sipahioğlu, Türkiye’nin milli doğalgazını kullanması konusuna da değindi.

Milli bir gurur yaşadıklarını ifade eden Sipahioğlu, doğalgazlı evlerde ücretsiz doğalgaz kullanımına ek olarak doğalgazı olmayan evlerinde düşünülmesi gerektiğini söyleyerek ilginç bir öneride bulundu.

BBP Ordu Milletvekili Adayı Coşkun Sipahioğlu yapmış olduğu önerinin başta Ordu Milletvekili Adayı Mahmut Özer olmak üzere Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da değerlendireceğini söyleyerek şunları kaydetti; “tabiki kendi doğal gazımızı çıkarmamız bir gururdur. Tabiki ücretsiz kullandırılması büyük bir sevinçtir. Ancak bu uygulamaya ek olarak evinde doğalgazı olmayan vatandaşlarımıza da bir güzellik yapılsını talep ediyoruz. Ev mutfak tüplerinden alınan ÖTV’lerin alınmamasını öneriyoruz. Böylelikle doğalgaz kullanan vatandaşa sunulan imkan eşit şekilde evinde doğalgazı olmayan milyonları da ilgilendiriyor. Bu konuya duyarsız kalmayacaklarını biliyoruz. Bu önerimizi de her platformda duyurmaya da gayret edeceğiz” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-