eskort samsun

ÜNYENETHABER

ANKAMAR’DAN ALDIĞI EKMEĞİN İÇİNDEN İPLİK ÇIKTI

ANKAMAR’DAN ALDIĞI EKMEĞİN İÇİNDEN İPLİK ÇIKTI
28 Nisan 2023 - 14:17

Ordu’da faaliyet gösteren ANKAMAR market Bahçelievler şubesinden ekmek alan bir vatandaş eve götürdüğü ekmeği yemeye başlayınca ekmeğin içinden çıkan ipliği görünce şaşkın uğradı.

Söz konusu Marketten 15 TL. ödeyerek satın aldığı ekmeği ipi ve etiketi ile birlikte Markete götüren vatandaş, market sahiplerine ve çalışanlarına şikayette bulunarak, market çalışanları ekmeği geri iade  etmesini istediğini ancak,  ekmeği vermediğini ifade ederek, Sağlık bakanlığına şikayet ettiğini söyledi.

ANKAMAR Marketin kendi imalatı olan ekmeği bir çocuğun yediğini düşünürsek Allah korusun acaba sonuç ne olabilir.  İşte Belediyelerin ve İl Tarım müdürlüğü yetkililerinin denetliyoruz dediği marketlerin daha ne gibi hataları olduğunu düşünmek gerek.  İşte insanın sağlığı ile böyle oynuyorlar.

Marketi şikayet eden vatandaşın başvuru ve kayıt numarası tarafına bildirilerek yapılacak işlem sonucunun en kısa zamanda kendilerine bildirileceği açıklandı..

Vatandaşları uyarıyoruz. Bu gibi yerlerden aldığınız ekmeği ağzınıza götürmeden önce iyice kontrol etmenizi öneriyoruz ve aman dikkat diyoruz!..

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-