eskort samsun

ÜNYENETHABER

YDS KİTAP KIRTASİYE YENİ YERİNDE HİZMETE AÇILDI

YDS KİTAP KIRTASİYE YENİ YERİNDE HİZMETE AÇILDI
28 Nisan 2023 - 17:10

Ünye’de YDS Kitap Kırtasiye olarak faaliyet gösteren işyeri, bir süredir taşınmak üzere çalışma yaptığı yeni işyerine taşındı.

YDS Kitap Kırtasiye, Çınarlık Caddesi, Büyük Cami Karşısındaki yeni işyerini düzenlediği açılış töreniyle hizmete soktu.

YDS Kitap Kırtasiye ve Oyuncak mağazası yeni işyerinde… Bir süredir önceki işyerinden yeni işyerine taşınma çalışması yapan YDS Kitap Kırtasiye firması 28 Nisan 2023 Cuma günü düzenlenen törenle müşterilerinin hizmetine açıldı.

Açılış töreninde yapılan duanın ardından AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alpaslan; “İlçemizde  yeni bir işyeri daha hizmete girdi. “YDS Kitap-Kırtasiye-Oyuncak” işletmesi hayırlı olsun, hayırlı hizmetlere vesile olsun.” dedi.

Açılış töreninde kurdelesinin kesilmesinin ardından topluca iş yeri gezildi, işletme sahibi Aydın Aslan Akbaş tebrik edildi.

İşletme sahibi Aydın Akbaş, törene katılanlara ayrı ayrı teşekkür etti.

Kaledere Mahallesi Çınarlık Cad. Büyük Cami karşısında hizmet verecek olan işyerinin açılışına Ünye Belediye Başkan vekili Orhan Gürel, AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Bahri Alparslan, Yeniden Refah Partisi Ünye İlçe Başkanı Hayati Balcı, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İrfan Akar, AK Parti Ünye eski İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, Ünye Ziraat Odası Başkanı Osman Sarıkahraman, Ünye Şöförler Odası Başkanı Bekir Şimşek, STK temsilcileri, çevre esnafı ve vatandaşlar katıldı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-