eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ünye’de Bugün Vefat Edenler

Ünye’de Bugün Vefat Edenler
11 Kasım 2015 - 9:52

11.11.2015

Adsız

Mehmet YÖNTEN Vefat Etti

Çaybaşı Çınar mahallesinden Merhum Hasan Yönten’in oğlu, Durdun ve ormancı Harun Yönten’in kardeşi, Erol Yönten’in babaları Mehmet Yönten vefat etmiştir.

Cenaze namazı yarın öğle namazına müteakiben Çaybaşı Merkez Camii’de kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Terzi Sabri ŞİRİN Vefat Etti

Hamidiye mahallesinden Merhum Mevlüt Şirin’in oğlu, Merhum Arif, Sezai ve Orhan Şirin kardeşlerin ağabeyleri, Adem, Erdal Şirin ve Hatice Bolat’ın babaları, Cabbar Bolat’ın kayınpederi, Ünye esnaflarından terzi Sabri Şirin Fevziçakmak mahallesindeki evinde vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakiben Büyük Camii’de kılındıktan sonra Çakırtepe aile kabristanlığına defnedilecektir.

Zehni TÜRK Vefat Etti

Tekkiraz Dizdar mahallesinden Merhum Halil oğlu, Osman, Halil, Ahmet, Mustafa,Abdullah Tarık Türk’ün babaları Zehni Türk vefat etmiştir.

Cenaze namazı yarın öğle namazına müteakiben kılındıktan sonra Kabadirek aile kabristanlığına defnedilecektir.

Hacı Emine BOZLAĞAN Vefat Etti

Aydıntepe Ağacakese mahallesinden, Ünye esnaflarından Hacı Mehmet Bozlağa’nın eşi, Merhum Hüseyin, Merhum Abdullah ve Mehmet Bozlağan kardeşlerin anneleri, Mehmet, Ahmet, Hasan ve Harun Ballı kardeşlerin ablaları Hacı Emine Bozlağan vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakiben Sofutepe Merkez Camii’de kılındıktan sonra aile kabristanlığına defnedilecektir.

Mustafa ZOR Vefat Etti

Yavi Köyü Yalvaç mahallesinden Merhum Mustafa Zor’un oğlu, Mehmet Zor’un babası, Merhum Fahri, Bayram ve Çimento Fabrikasından  emekli Hasan Zor kardeşlerin ağabeyleri, Nazım Çayır, Ayhan Sarıoğlu ve Rahmi Demirkol’un kayınpederi Mustafa Zor vefat etmiştir.

Cenaze namazı bugün öğle namazına müteakiben kılındıktan sonra Yavi Köyü Yalvaş mahallesindeki aile kabristanlığına defnedilecektir.

yunus_emre-21-214x3004419 img28839

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-