eskort samsun

ÜNYENETHABER

MHP Başkanı Murat Kaçak’tan Valiye Açık Destek

MHP Başkanı Murat Kaçak’tan  Valiye Açık Destek
29 Nisan 2023 - 0:46

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, “Bir ilin Valisi olmak kolay değildir” başlığıyla Ordu Valisi Tuncay Sonel’e sosyal medya hesabı üzerinden açık mektup yazarak, destek verdi. 

-Enginyurt’tan Vali Sonel’e eleştiri geldi, Kaçak Vali’yi destekledi –

İstanbul 1. Bölgeden Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekili adayı olan Cemal Enginyurt’un Ordu Valisi Tuncay Sonel’e yönelik eleştirisinde “Ordu’ya baktım Ordu’da da Ordulu yok. 1. sıraya Tokatlı Mahmut’u koymuşlar, 2. sıraya Trabzonlu İbrahim’i koymuşlar, 3. sıraya da Vali Tuncay Sonel’i koymuşlar o da Adanalı. Adam Ak Parti Milletvekili adayı. Mahmut’un arabasından inmiyor, Mahmut’un yanında fotoğraf veriyor, Mahmut’u gezdiriyor, Mahmut’u dolaştırıyor. Sen şehrin valisi misin? Şehrin milletvekili adayı mısın? Senden de hesap sormazsak namerdiz. Sonra dönüp diyorlar ki bürokratları tehdit ediyorlar. Bunun neresi bürokrat? Bundan devletin valisi olur mu? Dolayısıyla her şeyi kullanıyorlar.” açıklaması üzerine MHP Fatsa İlçe Başkanı Murat Kaçak, Vali Sonel’e destek veren açıklama yaptı.

-“Devleti adam gibi temsil etmek, her kesiminden insana ulaşmak ve gönülleri fethetmek gerektirir” –

Vali Sonel’in devleti tam anlamıyla temsil eden bir devlet adamı olduğunu vurgulayan Kaçak, “Devleti adam gibi temsil etmek; fakir fukara, garip guraba, şehit ve gazi ailesi, velhasıl toplumun her kesiminden insana ulaşmak ve gönülleri fethetmek gerektirir.” ifadesini kulandı.

Murat Kaçak, Vali Sonel’in Ordu’da göreve geldiği ilk andan itibaren bu vizyonla hareket ettiğini ifade ederek,  “Tamda burada kesişiyor yolumuz Sayın Tuncay Sonel Valimiz ile; tamda burada uzun yıllar sonra işte ‘Devlet Adamı’ böyle olmalı dememize vesile olan Devlet Adamı Tuncay Sonel ile.” dedi.

-“Biz Sayın Valimizin yanında duracak, sizin karşınızda olacağız” –

Murat Kaçak, açık mektubunda şunları ifade etti:

“Tabi ki Sayın Valimizin bu duruştan siz rahatsız olacaksınız, tabi ki böyle Devlet Adamına siz söz söylemeye kalkacaksınız, tabi ki siz haddinizi aşacaksınız. Tabi ki bizde Sayın Valimizin yanında durarak sizin karşınızda olacağız. Bu durum bir fıtrat meselesi, bu durum bir duruş meselesi, bu durum Milletin meselesi. Biz Ordulular olarak Sayın Tuncay Sonel’den razıyız, Mevlam da iki Cihanda razı olsun inşallah. Şu an duyar gibiyim sizin yorumlarınızı, ne isterseniz söyleyin biz seviyoruz Valimizi.”

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-