eskort samsun

ÜNYENETHABER

GÜLER’E SİTEM,SİZE OY YOK

GÜLER’E SİTEM,SİZE OY YOK
02 Mayıs 2023 - 6:11

Ayakların baş ,başların ayak olduğu Büyükşehir belediyesinde liyakat ve ehliyetin rafa kaldırıldığı gün yüzüne çıktı.

Her gittiği partide kapıların yüzüne kapandığı Nihat Şen ne olduysa Hilmi Güler’in vazgeçilmezi oldu.

Kapılardan alınmayan, siyasi kariyerini dahi yönetemeyen ORKENT AŞ. Yönetim kurulu başkanı Nihat Şen nasıl oluyor da Ordu’yu yönetiyor .

 

Ordu Büyükşehir belediyesi kurumları ve iştirakleri bir tarafa ORKEN AŞ. bir tarafa diyebiliyoruz.

 

Şu anda ORTUR, ORTAR, OREN,ORBEL ,ORTVve birçok Ordu büyükşehir’e ait kurumun işlerinin hepsinin başında ORKENT A.Ş ve Nihat Şen ismi öne çıkıyor.

 

UZMANLIK ALANI TEK, ANLADIĞI İŞ ÇOK

Mimar olup her işten anlayan Şen ,  geri dönüşümden tutun, pazarlama, tarım, turizm, kültür, sanat ve her türlü    işin içinde yer alıyor.

Kısacası önceden ORTUR, ORTAR, OREN,ORBEL,ORTV yaptığı işleri tek kalemde Nihat Şen’in başında olduğu ORKENT AŞ. yapıyor.

ŞEN’E VERİLEN YETKİ RAHATSIZLIK YARATIYOR

Hiçbir parti tarafından kabul görmeyen toplum nezdinde güvenilirliği olmayan AK Parti teşkilatlarını istemediği , mimar Nihat Şen nasıl oluyor da, hangi tecrübe ve ehliyetle bu kadar iş  kendisine verilebiliyor kamuoyu merak ediyor.

Helede Şen , insan sarrafı, tecrübeli siyasetçi Hilmi Güler’in   prensi olabiliyor?

SİYASİ KARİYERİ BAŞARISIZLIKLARLA DOLU

MHP’den aday gösterilmeyen sonra AK Parti’ye yanaşan ve AK parti’den aday gösterilmeyen daha sonra  2019 seçimlerinde İYİ Parti’ye çengel atan ve İYİ Parti’ye kabul edilmeyen.

Tam her şey bitti derken 2019 seçimlerinde Ordu  Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler’in yanında biten Nihat Şen , şu anda resmi olmasa da GÖLGE BAŞKAN olarak Ordu’yu yönetiyor.

ŞEN’İN KERAMETİ NEDİR?

Ünye Beylik forusu projesi dahil birçok olayda şaibeler ve kavgalar yaşatan Nihat Şen;

ORTUR’da , ORBEL’de,ORTAR’da, OREN’de, olan Çınarsuyu, Çamlık, Yöresel büfeler, Feneraltı kafe,Sanat konağı,Perşembe Vono tesisleri, Yeni Çarşı Ticaret Merkezi, Civil ve Melet projeleri, tarım ve hayvansal ürün pazarlama ,aktif karbon ve bir çok  projede var olması , üstüne üstlük bir de kentsel dönüşümün projesinin  başına  getirilmesi Ordu’da sen neymişsin be abi delirtti.

Ordu Büyükşehir belediyesinde Nihat Şen’den başka adam yok mu? Diye kamuoyu  merak eder oldu.

NİHAT ŞEN’İ, MİLLETVEKİLİ ADIGÜZEL SUÇÜSTÜ YAPMIŞTI

Kamuoyu kimin kimle ortak olduğunu, kimlere bu yerlerin verildiğini biliyor. Lakin görünüşe göre bunu bir tek bilmeyen sayın Hilmi Güler var gibi duruyor.

 

Nihat Şen’in  birçok paravan şirket kurdurdu ve kurdu iddiaları ayyuka çıkarken,başkan Güler’in sessiz oluşu kocaman bir soru işareti ortaya çıkarıyor. Yoksa başka ortaklıklar ve bilmediklerimiz mi var açıklanmasını bekliyoruz.

Daha önceden de yaklaşık 1,5 yıl önce CHP Milletvekili televizyonlardan adrese teslim ihale ve alımları  açıklamış ve Şen’i suçlamıştı.

 

NASIL OLUYORDA HALEN GÖREVDE ?

Her kapıdan kovulan, hiçbir yerde dikiş tutmayan, kamuoyunda gram itibari olmayan ve adı şaibelerle dolu olan bir kişinin, bunların hepsi dedikodu dahi olsa hala görevde tutulmasına vatandaşlar bir anlam veremiyor.

GÜLER’E SİTEM,SİZE OY YOK

Gazetemizi arayan vatandaşlar tepkilerini dile getirirken Hilmi Güler beye sitem ettiler.

’’Sayın cumhurbaşkanı halkın itibar etmediği, halka yukarıdan bakan,akçeli işlerde adı çıkan kişilere görev vermeyeceğiz’’ anlayışına rağmen Hilmi Güler’in kamuoyunda itibarı olmayan bu kişiyi görevde tutmasını kınıyoruz.Çok yakınta tüm Ordu’nun tapusu Şen’e geçerse şaşırmayız.Son olarak bu zihniyete karşı kendilerine oy vermeyi düşünmüyoruz’’dediler.

 

DEVAM EDECEK.” BATUM ŞEN ŞAKRAK” yarın haberimizi okuyun

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-