eskort samsun

ÜNYENETHABER

ERGÜN TAŞÇI TEŞEKKÜR İÇİN ÜNYE’DE

ERGÜN TAŞÇI TEŞEKKÜR İÇİN ÜNYE’DE
12 Kasım 2015 - 0:15

Adsız

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, 1 Kasım’da AK Partiye gösterilen teveccüh nedeniyle ilçe ilçe gezerek vatandaşlara teşekkür ediyor..Son olarak Ünye’de  teşekkür ziyaretinde bulunan Taşçı, verilen vaatlerin hükümetin kurulmasının ardından hayata geçirileceğini söyledi.img28839

İlk olarak Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ı makamında ziyaret eden yeni vekil ,daha sonra genel seçimlerde desteklerini esirgemeyen partililerle ve vatandaşlarla bir araya geldi .Ergün Taşçı, ziyaretlerinin ardından yaptığı açıklamada; “Yüzde 63,24’lük oranla bizleri tekrar iktidara getiren halkımıza teşekkür ediyoruz. Son zamanlarda bazı kişiler tarafında ‘vaatleri yerine getirmeyecekler’ dedikoduları duyuyoruz. Ben şimdi buradan soruyorum AK Parti ne taahhüt etti de yerine getirmedi? AK Parti 13 yıllık iktidarı boyunca verdiği tüm sözleri yerine getirdi. Yol dedik yaptık. Havaalanı dedik yaptık. Silah dedik onu da yaptık. Daha birçok projeyi AK Parti iktidarlığında hayata geçirdik. Bunları halkımız görüyor ve seçimlerde de ona göre oyunu kullanıyor” diye konuştu.

Ergün Taşçı ,Ünye ziyaretinde vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı, onlarla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-