eskort samsun

ÜNYENETHABER

Fevzi Çakmak Mahallesine Müjde

Fevzi Çakmak Mahallesine Müjde
13 Kasım 2015 - 11:27

BLD_0345

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Fevfzi Çakmak Mahallesindeki eski destek hizmetleri binasının olduğu alanla ilgi park projesinin ihale aşamasında olduğunu belirterek, “ orada ticari amaç güden başka amaçlı bir kullanım olmayacak” dedi.

Oney Flash Fm’de yayınlanan “Basında bugün” programının canlı yayın konuğu olan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar önemli açıklamalarda bulundu.  Sunucu Hakan Korkmaz ve program konuğu Musa Özgür Kıroğlu’nun sorularını yanıtlayan Başkan Çamyar, Fevzi Çakmak Mahallesine yapılması planlanan park projesi ve muhtar evleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

“Fevzi Çakmak Bizim İçin Hep Birinci Planda Oldu”

Başkan Çamyar, sunucu Hakan Korkmaz’ın “Fevzi Çakmak Mahallesine üvey evlat muamelesi mi yapılıyor? sorusuna şu ifadelerle cevap verdi: “ Fevzi Çakmak hiçbir zaman bizim için üvey evlat olmadı aksine birinci sırada olan öz evladımız olduğunu açıkça ifade edebilirim. Bizlere verdikleri destek ortadayken böyle bir durum söz konusu bile olamaz. Ben onlara ilk söz olarak destek hizmetlerini oradan kaldıracağımızı söylemiştim ve orayı park olarak tekrar sizlerin kullanımına açacağım demiştim. Mevcut yer ile ilgili projemiz hazır,  projeyi Büyükşehir Belediyemiz gerçekleştirecek. Zaman zaman paralel yapının Ünye’deki uzantıları Fevzi Çakmak parsel parsel satılıyor mu?  diyerek saldırılara devam ediyorlar. Bu alan tamamen park olarak yapılıp Fevzi Çakmaklıların hizmetine sunulacak. Bu parkın içinde çay ocağı bir de hanım kardeşlerimizin meslek kurslarını halk eğitim ile beraber yapabilecekleri bir alan olacak. Onun haricinde orada ticari amaç güden başka amaçlı bir kullanım olmayacak. Fevzi Çakmaklı hemşehrilerimize ilk hizmetimiz bu olacak. Doğalgaz Niksar Caddesinden itibaren geçmeye başladığında Fatih Sultan Mehmet Caddesinden otogara kadar bağlanmış olacak ve hemen ardından o caddemiz de sıcak asfalta kavuşmuş olacak. Biz her zaman Fevzi Çakmaklı kardeşlerimizin yanındayız ve taleplerini yerine getirmeye devam edeceğiz.”

“Muhtar Evleri Sözümüzün Arkasındayız”

Başkan Çamyar muhtar evleri ile ilgili sorulan soruya ise şu şekilde cevap verdi: “Ünye merkezdeki bütün muhtarlarımıza 5 yılın sonunda merkezde bir muhtar evi yapma sözümüz var. Bunu 19 Ekim tarihinde ilki kutlanan Muhtarlar Günü’nde de ifade ettik. Şuanda 6 muhtarımızın muhtar evi var, olmayanlar için planlamalarımıza göre ilk olarak Saraçlı Mahallemizden başlayacağız hemen ardından da Orta Yılmazlarda bir çalışmamız olacak. Yalı Kilisesinin yanındaki alanda kamulaştırma çalışmalarımız devam ediyor. Oradaki kamulaştırma bittiğinde oraya hem el işi ürünlerinin satılacağı alanlar yapacağız hem de aynı alana bir muhtar evi yapacağız.”

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-