eskort samsun

ÜNYENETHABER

Ankara Ünyeliler Derneği Ünye’de Hemşerileriyle Buluştu

Ankara Ünyeliler Derneği Ünye’de Hemşerileriyle Buluştu
14 Kasım 2015 - 2:50

VİDEO HABER

12239440_1711457339075717_7531059102652277475_o

 

Ankara Ünyeliler Derneği yönetimi Ünye’de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Dernek yönetimi başta Ünye Net Haber Gazete büromuza, Kaymakamlık, Belediye, Ticaret ve Sanayi Odası ile siyasi parti ilçe teşkilatlarını  gerçekleştirdikleri ziyaretler sırasında, dernek faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaparak, hemşerilerinden , bu cefakatli yolda maddi ve manevi destek beklediklerini ifade ettiler.

Ankara Ünyeliler Derneği yönetim kurulu , Dernek Başkanı İsa Korkmaz liderliğinde ,Başkan yardımcısı Hasan Okuyucu ,Genel sekreter Murat Okcu ile beraber ziyaretlerini gerçekleştirirken ,Hasan Altun ve Mehmet Ütü’de dernek üyelerine ziyaretlerinde  eşlik etti.

Kızılay’da faaliyet gösteren Ankara Ünyeliler Derneği, sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra Ünyeliler olarak hemşehri ve Ünye’cilik anlayışını gelecek nesillere aktarmayı hedefliyor.

Gazi Mustafa Kemal Bulvarı Fevzi Çakmak 1. Sokak No:13 Kızılay adresinde oluşturulan dernek merkezinde faaliyetlerini sürdürüyorlar.

Dernek Başkanı İsa Korkmaz gazete büromuza gerçekleştirdiği ziyaret esnasında Ünye programı ve ziyaretleri hakkında  açıklamalarda bulundu;

Sayın Hemşehrimiz;

Ankara Ünye’liler Derneğimiz 08.09.2011 tarihinde kurulmuş, bu zamana kadar kendine ait bir yeri olmaması nedeniyle çeşitli yerlerde zaman zaman bir araya gelerek sohbet toplantıları tertip edilmiştir. Toplantılarda özetle derneğimize ait bir yerin olması ve daha sık bir araya gelerek tanışılması, kaynaşılması temennilerinde bulunulmuştur.

Amacımız Ünyelileri  ortak paydada buluşturmak

Yönetimimiz merkezi bir yerde ve ulaşımı kolay, yukarıda adresi belirtilen 1.2.2015 tarihin de kiralayarak faaliyetlerini yürütmektedir. Amacımız, dernek çatısı altında sosyal, kültürel faaliyetlerde bulunulması, hemşehrimizin birbirleri ile tanışması ve diyaloglarını geliştirmeleridir. Yine Ankara’da yaşayan Ünyeliler olarak hemşehri anlayışını unutturmamız ve gelecek nesillere aktarmamız ve Ünyeliler olarak ortak paydada buluşturmaktır.

Sosyal ve kültürel farkındalık yapmaya çalışıyoruz

Derneğimiz her ayın ikinci Çarşamba akşamları toplanarak sohbet toplantıları ve konulu toplantılar tertiplemiştir. Ankara da okuyan Ünyeli öğrenci kardeşlerimizle Derneğimizde zaman zaman çay ve kahvaltı sohbetleri yaparak tanışma kaynaşma toplantıları düzenlemiştir.

Hemşerilerimizin derneğe sahip çıkacaklarına inanıyoruz.

Bu amaçla Dernek faaliyetlerini daha düzenli ve kesintisiz devam ettirebilmek için gerek Ankara da gerekse Ünye’de yaşayan hemşehrilerimizi derneklerine sahip çıkmaları büyük önem arz etmektedir.

Kısa vadede Ünye’li hemşerilerimizi bilgilendirmek; Dernek çatısı altında toplamak uzun vade de ise kendi binasını satın alarak hizmetlerine devam etmesidir.

Hemşehrilerimizin duyarlı davranarak; Derneğimize üye olmaları ve üye sayımızın artırılması konusunda gayret etmeleri, yapılan çalışmalara katkı sağlamaları büyük önem arz etmektedir.Zira atılacak her adımda  sadece Ankara’daki  Ünyelilerin değil, tüm Ünyelilerin derneği olarak herkese faydalı işler yapmak için yola çıktık.Bu yolda Ünye ve Ünyeliler olarak yer ve zaman ayrılılığına düşmeden ,elele ,kolkola bu değerimizi yükseltmeliyiz.Bu amaçla bu derneğimizin tüm Ünyelilere hayırlı uğurlu olmasını diliyor , desteklerinizi bekliyoruz dediler.

Saygılarımızla,

Ankara Ünyeliler Derneği Banka Hesap No:
      Ziraat Bankası Meşrutiyet Şubesi
IBAN NO: TR 140001001764 580682785001
HESAP NO: 580682785001
f:Ankara Ünyeliler Dernegi
http://ankaraunyelilerdernegi.net

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-