eskort samsun

ÜNYENETHABER

SUÇ ÖRGÜTÜ DAVASINDA TAHLİYE!

SUÇ ÖRGÜTÜ DAVASINDA TAHLİYE!
25 Mayıs 2023 - 14:30

 

 

Ünye Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla Ordu, Gaziantep, Ankara ve Balıkesir’de suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda tutuklu ve tutuksuz yargılanan sanıkların 2. kez yargılanması sona erdi.

Kasten öldürmeye teşebbüs, yağma, ihaleye fesat karıştırma gibi suçlardan yargılanan zanlıların yargılaması 2. celse duruşması 22 Mayıs Pazartesi günü başlayıp 25 Mayıs Perşembe 2023 tarihine kadar devam etti.

Yargılama kapsamında sanıklar dışında toplam yaklaşık 70 kişinin ifadesine başvuruldu. Bugün sona eren yargılamada 17 tutukludan 3 kişinin tutukluluk halinin devamına, diğerlerinin ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasına karar verildi.

Edinilen bilgiye göre, suç örgütü oluşturmakla suçlanan sanıkların örgüt oluşturma fiilini gerçekleştirmedikleri, silahlı saldırı ve yaralama suçuna karışan şahısların ise tutuklu olarak yargılanmasına karar verildi.

Davanın ilk celsesinde ise 5 şüpheli tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. Buna göre toplamda 22 şüphelinin 19’ü serbest bırakıldı.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-