eskort samsun

ÜNYENETHABER

Saray Caddesi’nde Sona Gelindi

Saray Caddesi’nde Sona Gelindi
14 Kasım 2015 - 11:39

DSC_0908

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Saray Caddesi’nde devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek çalışmaların son durumu hakkında bilgilendirmede bulundu.

Niksar Caddesi’ndeki sıcak asfalt çalışmalarını bitiren Ordu Büyükşehir Belediyesi, 2km uzunluğundaki Saray Caddesi’nde de sıcak asfalt çalışmalarının sonuna geldi. İlk etapta Çakırtepe sapağına kadar olan bölümde çalışmaları bitiren ekip geriye kalan kısımda altyapı çalışmalarının tamamlanması ile çalışmalarda sona geldi. Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Belediye Meclis Üyeleri ile beraber Saray Caddesi’ne giderek çalışmaların son durumu hakkında bilgiler aldı.

İncelemelerin ardından çalışmaların son durumunu değerlendiren Başkan Çamyar, “Saray Caddesi Ünye’nin en çok kullanılan 2. aksı konumunda. Büyükşehir Belediye Başkanımızdan bu caddenin kullanım yoğunluğu itibarı ile bizler için acil olduğunu ifade etmiştik. Onların talimatı doğrultusunda ulaşım daire başkanlığı çalışmalarına başladı. Çalışmalar biraz uzun sürdü, bununun nedeni 5 ayrı kurum tarafından alt yapı çalışmalarının yürütülmesi oldu. Şuanda artık çalışmaların sonuna doğru gelinmiş durumda. Hastane sapağının hemen ilerisindeki virajın genişletilmesi ve duvar çalışması ile ilgili de iş adamımız Mehmet Taş’tan destek istemiştik. Kendilerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yine yolun genişlemesi ile ilgili iki tane mezarın kaldırılması gerekiyor idi. Mezar sahiplerinden izin alarak taşıma işlemlerini de gerçekleştirmiş olduk. Böylece yolun en dar olan bölümünü de geniş ve standart hale getirmiş olduk. Ben yolda emeği geçen kamu kuruluşlarına Büyükşehir Sekreterimize ve Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Çamyar, son olarak Saray Caddesi’ndeki asfalt çalışmasının ardından Hükümet Caddesi’nde doğalgaz çalışmalarının başlayacağını ve alt yapı çalışmaları biten caddelerin tamamının sıcak asfalt ile kaplanacağını sözlerine ekledi.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-