eskort samsun

ÜNYENETHABER

ÜNYELİLER, DERNEĞİNE SAHİP ÇIKTI

ÜNYELİLER, DERNEĞİNE SAHİP ÇIKTI
15 Kasım 2015 - 11:59

video haber

12226657_964292400284345_1337593332_nAnkara Ünyeliler Derneği Başkanı İsa Korkmaz ve yönetim kurulu, Ünye’deki ziyaretlerini sürdürüyor.

Ankara’da faaliyet gösteren  Ankara Ünyeliler Derneğine Ü’nye’deki ziyaretlerinde  hemşerileri büyük ilgi gösterdi.Hemşerileri Ankara Ünyeliler derneğine maddi ve manevi  destekte bulundular.

Ünyeliler Ankara Ünyeliler Derneğine Destek Verdiler

14 Ekim cumartesi günü Ankara Ünyeliler Derneği Başkanı İsa Korkmaz ve  dernek yönetim kurulu, Ünye Reis Spor Kulübü ve Özkartallar Mobilya Ünye Şubesini ziyarette bulundular.Dernek faaliyetleri hakkında konuşulan ziyarette derneküyelerinden Özkartallar Mobilya işletme sahibi Yüksel Kartal derneğe televizyon bağışında bulundu.

Aynı şekilde dernek üyelerinden Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan’ı da ziyaret eden Başkan İsa Korkmaz, kendilerini sıcak karşılamasından dolayı Cavit Arslan’a teşekkür ederken, Cavit Arslan ise, Ankara Ünyeliler Derneğini Ankara’ya giden her Ünyelinin ziyaret etmesi gerektiğini ve derneğe üye olmalarını söyledi.

Bizlere Gösterilen İlgiden Memnun Kaldık

Dernek Başkanı İsa Korkmaz kurulma sürecinde olan  Ankara Ünyeliler derneğine gösterilen ilgiden ve destekten son derece memnun kaldıklarını belirtirken,Ünyeli dostlarımızın Ankara’da artık bir dernekleri ve mekanları var.Her zaman bizleri ziyaret etmelerini bekliyoruz dedi.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-